Senin telefon bende kayıtlı,bikaç kere elim gitti geldi cesaret edemedim.çok takılıyorsun suyunu çıkartırsın deye korktum
Bende en az on kişinin telefonu var hiç birini rahatsız etmem ayda yılda bir soru soracaksam öyle sen gelirsen watsapta grup kurarız arada geyik olur. Sen ben çıtak yavuz Alper
Kendine yapılmasını istemediğin birşeyi başkasına yapma ben öyle düşünüyorum. Sen bakma buradaki geyiğe. Mehmet amcama Yasini şerif gönderiyorum bak ismini bile unutmadım
Herif endekis mühendisliğinde master yapmış, tebrik etmek lazım.
Günün dibi 10800 düz hesap muhtemelen
Bugün vade bitiyor
Günün dibini bilemedik ama aldığımız hisseler güzel fışkırttırdı, tabiii Ayasofya abi kadar milyonluk işlem yapamasakta akşamki çerezi beleşe getirmeyi başardım
Bu yılın vadesonu uzlaşması 10800 üstü olucağı kabak gibi ortada idi
Günün dibini bilemedik ama aldığımız hisseler güzel fışkırttırdı, tabiii Ayasofya abi kadar milyonluk işlem yapamasakta akşamki çerezi beleşe getirmeyi başardım
Bu yılın vadesonu uzlaşması 10800 üstü olucağı kabak gibi ortada idi
Bereketini gör reisim hünkârım. Benim ki öyle bir rüzgar ile gelip geçti
Bundan yüzde 2 kaptım dayucuğum kim kime 1 günde yüzde 2 kar veriy
Reisim hünkârım aklıma bişi geldi. Altın baya yükseldi. İkimiz sünnet olsak kıyısından köşesinden kestirsek forumda ki babayiğitleri çağırsak çeyrekleri gramlari toplasak olur mu. Senin kini hızar ile keserler ancak
Yer İmleri