Sayfa 254/367 İlkİlk ... 154204244252253254255256264304354 ... SonSon
Arama sonucu : 2936 madde; 2,025 - 2,032 arası.

Konu: Sistem Takibi - III

Eski dostlara önce sağlıklı sonra bol kazançlı,kazasız belasız bir yeni yıl diliyorum.

Tüm dostların yeni yılını en içten dileklerimle kutlarım...

Öncelikle sağlık ve mutluluk dolu, sonrasında bol kazançlı ve bereketli bir yıl olmasını diliyorum...

2025 çok önemli bir yıl olacak. Belki de bazı şeyler için son şans olacak. İnşaAllah değerlendirebilenlerden oluruz...

"Yatırım Tavsiyesi Değildir!"... Eğitim ve Bilgi amaçlı paylaşımlar yapıyorum.

3. Yeni yılın tüm dostlara sağlık, mutluluk ve huzur getirmesi dileğiyle, nice mutlu yıllara tüm sevdiklerimizle birlikte ulaşmamız dileğiyle
    Son düzenleme : lutfu001; 31-12-2024 saat: 14:25.
    hissE alMAdan ÖNCE; Aylık, HafTalıK, sonra günlüK grafiğe bakın...
    operasyon yemiş yada fiyatı katlamış hissede MaCeRa ararsanız, Paranızdan OlurSUNUz....

4. 2024 zor bir yıl oldu, 2025 belirsizliklere açık olmakla beraber bazı fırsatları da barındırabilir.
    Üstadın da dediği gibi değerlendirebilirsek ne ala.
    Tabi başta sağlık yerinde olsun, bu vesile ile tüm dostların yeni yılı kutlu olsun, mutlu huzurlu günleriniz olsun.

5. Döviz tarafının ufaktan yükselerek gittiği yerde borsanında en azından tramp göreve başlayana kadar ufaktan yükseleceğini düşünüyorum. Tabi borsa her gün yeşil yaparak gidecek anlamında değil.
    Bazı sektörler öne çıkabilir. Sanayi tarafı bir müddet daha bekletebilir faiz indirimleri tam etkisini gösterene kadar.
    Araştırmak lazım bu da Selim'in işi.

6. USD/TRY Grafiği bu durumda izleyeceğiz.

7. Altın tarafına Ons olarak değil de gram olarak bakmak daha avantajlı gibi olabilir, dövizin yükselişine paralel olarak.
    Tabi Onsta ki yükselişler extrası olur.

8. DOW dikkatle izlemek gerekir, tekrar üst bant yapabilir geçemez ise temkinli olmakta faydalar vardır.

Sayfa 254/367 İlkİlk ... 154204244252253254255256264304354 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •