Hayýrlý Haftalar...
Saðlýk ve mutluluk dolu güzel bir hafta olmasýný diliyorum...
"Yatýrým Tavsiyesi Deðildir!"... Eðitim ve Bilgi amaçlý paylaþýmlar yapýyorum.
"Yatýrým Tavsiyesi Deðildir!"... Eðitim ve Bilgi amaçlý paylaþýmlar yapýyorum.
Selamün Aleyküm selamlar herkese umarým iyisinizdir herkese saðlýklý iyi günler dilerim saygýlar)
Aleyküm Selam...
Çok þükür, iyi olmasak da bu günümüze þükrediyoruz...
Daha iyi olacak inþaAllah...
Merhabalaaaar deðerli baþlýk sakinleri,
Oooo üstad bakýyorum pazartesi sendromu yaþýyorsunuz, evden sepetlemiþler sizi.
Valla laf aramýzda sizinde pek iþinize yarýyor bu durum. Kendinizi alýþtýrmýþsýnýz emekli yelekli moda. Sahi sizin emeklilik iþi noldu. Halledebildiniz mi ?
Acý veriyorsa geçmiþ; geçmemiþ demektir.
" Artýk üç kiþi takýlýyoruz. Ben...Keyfim...Ve kahyasý...Gerisinin......"
Evden temizlik bahanesi ile göndermeseler evden çýkacaðým yok. Haftada bir de olsa temiz hava, tabiat, hafif gezinti çok iyi geliyor...
Bugün emekliliðe adým attým. Dükkana bilgisayar getirmedim. Bakalým ne kadar dayanacaðým...?
Aslýnda ben uzak durmak istiyorum da þartlar beni zorluyor. Ýstemesem de mecburen ufak dokunuþlar yapmak mecburiyetinde kalýyorum...
Bugün yine sadece izleyeceðim dedim ama bir rahat býrakmýyorlar...!!!
Sabah yazdýðým satýþlar gidince mecburen biriktirdiðim yeni hisseden alým yapmak için yine iþlem yapmak zorunda kaldým...
Çok þükür abi iyiyim gün sayýyoruz bu aralar 4 ay sonra Baba olucam inþallah tatlý bir bekleyiþ varÞuan borsada yokum 2 yýl önce aldýðým 2 dönüm içinde evi,ahýrý,su kuyusu olan yerim var Edirnenin en küçük ilçesinde belki ilgilenen olur forumdan þehir hayatýndan sýkýlanlara duyurulur
)
Yer Ýmleri