Sayfa 978/998 İlkİlk ... 478878928968976977978979980988 ... SonSon
Arama sonucu : 7982 madde; 7,817 - 7,824 arası.

Konu: DoLARDA YÜKSELİŞ KAÇINILMAZ XXIV

TÜİK: Tüketici fiyatları Aralık'ta yıllık %44,38 (Beklenti %45,25, Önceki %47,09)

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

2. Memur ve emeklisi maaşı % 11.75 artacak.
    Emekliler yılınız bitti
    gerçek ile karşılaştınız.

3. Bu sene eksi enflasyon hangi ay çıkacak bakalım. Bunlar iyicene sapıttı eksi enflasyon bulur.

4. Arkadaşlar,Enflasyon artışında , dolar artmadığı için Boeing şirketi 737-800 motor kapak contasına ve uçak motor bujisine zam yapmamış, bu gibi kalemler enflasyonu fena düşürüyor ben şahsen restorana gideceğime bu tarz malzemeleri sürekli satın alıyorum zira evde çok ihtiyaç oluyor..

5.  Alıntı Originally Posted by Desidero74 Yazıyı Oku
    Arkadaşlar,Enflasyon artışında , dolar artmadığı için Boeing şirketi 737-800 motor kapak contasına ve uçak motor bujisine zam yapmamış, bu gibi kalemler enflasyonu fena düşürüyor ben şahsen restorana gideceğime bu tarz malzemeleri sürekli satın alıyorum zira evde çok ihtiyaç oluyor..
    Bende böyle takıntı var hocam. Borsacı olunca zam gelecek diye aldım ya da indirim den aldım daha sonra fiyatı düşünce moralim bozuluyor ağırlıklı ortalamayı düşürmek için biraz daha alıyorum miyadi kurtarıyorsa. Böylece moralim düzeliyor

Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Emekli kök maaşı 10.700 gayme olan bir kişi % 17 zam alırsa, 1.819 lira yapıyor yani toplamda 12.519 lira alıp taban maaşı almayacak.

Örnekler çoğaltılabilir, 11 bin 12 bin maaş gibi bu nedenle taban maaş alan sayısı 500 bin kişiye falan düşer, ama aldıkları zam 10 lira 100 lira veya 1.000 liradır aslında.
    Memur ve emekli babayı aldı
    Geriye en düşük emekli maaşı kaldı
    Bakalım onlara nasıl bişey verecek
    bir halt olacağı yok.

7.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    Memur ve emekli babayı aldı
    Geriye en düşük emekli maaşı kaldı
    Bakalım onlara nasıl bişey verecek
    Hep bir umut onlarda alsın diye bekliyoruz ama onların köküne illaki veriyor.

8.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Bende böyle takıntı var hocam. Borsacı olunca zam gelecek diye aldım ya da indirim den aldım daha sonra fiyatı düşünce moralim bozuluyor ağırlıklı ortalamayı düşürmek için biraz daha alıyorum miyadi kurtarıyorsa. Böylece moralim düzeliyor
    Sen zeytin, salça, yağ için paçal yapıyorsun ama biliyorsun ki düşen Pıçak tutulmaz borsada düşen salçayı tutuyim derken kafana konserve kutusu yiyeceksin

Sayfa 978/998 İlkİlk ... 478878928968976977978979980988 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •