Sayfa 979/998 İlkİlk ... 479879929969977978979980981989 ... SonSon
Arama sonucu : 7982 madde; 7,825 - 7,832 arası.

Konu: DoLARDA YÜKSELİŞ KAÇINILMAZ XXIV

1.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    Memur ve emekli babayı aldı
    Geriye en düşük emekli maaşı kaldı
    Bakalım onlara nasıl bişey verecek
    Sayın Şimşek, Onlara da sağlam bir şey versin de akıllarında kalsın, çabuk unutuyorlar yohsam

Sabahın 7 sinde ziraat Pangasının gapusunda zıraya girmeyi biliyallareh,

Buraya epeydir resim yüklemediğim için unutuyorum nasıl yüklendiğini, bir yaşlı emmi resmi vardı sağlam bir işaret veriyordu eliyle ve koluyla onun i resmini burada bütün zıraat pangası sırasına girenlere gelmesi için paylaşmak isterdim şahsen..

Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Hep bir umut onlarda alsın diye bekliyoruz ama onların köküne illaki veriyor.
    Kökünü 14.000-14.500 yapabilirler.
    Köke dokunmayıp, 12.500’de bırakırlarsa da şaşırmam.
    Malum emekli yılı da bitti.

3.  Alıntı Originally Posted by Desidero74 Yazıyı Oku
    Sen zeytin, salça, yağ için paçal yapıyorsun ama biliyorsun ki düşen Pıçak tutulmaz borsada düşen salçayı tutuyim derken kafana konserve kutusu yiyeceksin
    Stok olmasa bittim ben. Faturalar aidat kızın eğitim masrafı ekmek parası maaşın yarısından fazla. Kriz bana çok vuruyor. En büyük kriz evlenen kızdan dede olma ihtimali yok gibi. Ayhan başkan benden önce dede olacak. Muhtemelen bu sene kızın maaşı ev kirasına yetmeyecek.

4.  Alıntı Originally Posted by Denizdenizli61 Yazıyı Oku
    Aralık ayı enflasyonu % 1.03
    Tuik ne yaptın sen?
    boşuna mı yılan yılı dedik

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    19,036
    Bu iktidardan birşey beklemek hayalden öteye gitmez,baştan beri palavra sıkana hava basana güvenilmez...

6. O kadar kötü ekonomiye rağmen akp nin seçim kazanma umudu var. Adamlar ne yapıp edip hallediyor. Erbakan'ın oğlundan umudum vardı akp yi böler diye. Adamın bütün belediye başkanları istifa etti sayılır. İyi parti de aynı. Şimdi akp yi beğenmeyen sağ görüşlü biri kime oy verecek ki. Muhtemelen sandığa gitmez bu da akp ye yarar. Rte de böyle düşünüyor muhtemelen bana vermiyorsa sandığa gitmesin

7.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Stok olmasa bittim ben. Faturalar aidat kızın eğitim masrafı ekmek parası maaşın yarısından fazla. Kriz bana çok vuruyor. En büyük kriz evlenen kızdan dede olma ihtimali yok gibi. Ayhan başkan benden önce dede olacak. Muhtemelen bu sene kızın maaşı ev kirasına yetmeyecek.
    Senin damat , ferit, hatırladığım biraz problemli idi dikkat et , kızdan dede olayım derken bebek bezi fiyatlarına odaklanabilirsin..

Bizim rahmetli bir komşu Ahmet Abi vardı iddia bayii, Bağlarbaşında otururken, bir gün sohbet ederken bana dedi ki "yaw bizim damat ve ailesi bayramdan 2 gün evvel bize gelirler, evi de 60m2,
    bayram biter 2 gün sonra giderler, hep benim cepten yerler, 2 kilo meyve getirmezler, bi bayram bayramın 2 . günü gittiler, ohh çektim baktım 4. gün geri gelmişler, artık sabrım taştı neden geldiniz dedim, sen bebeği özlersin diye deyince, size de bebeğinize dedim, diye anlattıydı ırahmatlı

Bi de o torun bebek iken Ahmet Abi gemilerde işportacı lık yapıyor muş iddia bayii de değildi yani. Adam sabah çıkıyor pzvnk damata para kazanıyor akşam yesin diye tabii dünürler de orada.. Evlerden ırak olsun..

8.  Alıntı Originally Posted by Desidero74 Yazıyı Oku
    Senin damat , ferit, hatırladığım biraz problemli idi dikkat et , kızdan dede olayım derken bebek bezi fiyatlarına odaklanabilirsin..

Bizim rahmetli bir komşu Ahmet Abi vardı iddia bayii, Bağlarbaşında otururken, bir gün sohbet ederken bana dedi ki "yaw bizim damat ve ailesi bayramdan 2 gün evvel bize gelirler, evi de 60m2,
    bayram biter 2 gün sonra giderler, hep benim cepten yerler, 2 kilo meyve getirmezler, bi bayram bayramın 2 . günü gittiler, ohh çektim baktım 4. gün geri gelmişler, artık sabrım taştı neden geldiniz dedim, sen bebeği özlersin diye deyince, size de bebeğinize dedim, diye anlattıydı ırahmatlı
    Damada tam saha pres var. Şimdilik iyi gidiyor. Z kuşağından bu kadar olur. Ama ev kirası çok yüksek eğer patronu araba vermemiş olsa kıza bırak torunu yemeği de bizde yerlerdi. Kiralar düşmezse 25 sene sonra azınlık oluruz

Sayfa 979/998 İlkİlk ... 479879929969977978979980981989 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •