Sayfa 722/1005 İlkİlk ... 222622672712720721722723724732772822 ... SonSon
Arama sonucu : 8033 madde; 5,769 - 5,776 arası.

Konu: Viop LXI

1. Bunu yazacağını bildiğim için ekledim
    Zaten devamlı sacmasapan taraftar konsolidesi, seçim saçmalıkları yüzünden teğmen atılması da pacozlugun bir başka yönüdür.
    Redmi Note 9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

2.  Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    O zaman O MANSURA SÖYLE, o diğer 4 teğmeni de işe alsın..Ha başkaları TARAF olsun ama siz tarafsız olun diyorsun...

CENAH BİLİNCİNE KARŞI CENAH bilincini bize şuan MANSUR ÖĞRETTİ..
    Atasına saygı göstermeyeni mi işe alacak. Mansur başkan ülkücü. Ülkücüler ne zaman Atatürk'ü sevmez oldu.

3.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Atasına saygı göstermeyeni mi işe alacak. Mansur başkan ülkücü. Ülkücüler ne zaman Atatürk'ü sevmez oldu.
    Büyük ihtimalle Atatürk e laf söylememiştir diğer tegmenler. Problem senin cenah benim cenah in orduya sirayet etmesidir.

4.  Alıntı Originally Posted by TIFIL Yazıyı Oku
    Tunç Şatıroğlu
    @TuncSatiroglu
    Enflasyson %33 hedeflendi ama %44 oldu.

Enflasyonla mücadele neden başarısız oldu?

Aslında niyetin enflasyonla mücadele olmadığını, ödemeler dengesini krizinin eşiğine gelmişken buradan dönülmek için enflasyonla mücadele ediyormuş gibi davranmaya mecbur kalındığını düşünüyorum.

Çünkü ancak bu şekilde tükenen rezervleri tekrar doldurmak ve ödemeler dengesi krizine girmemek mümkün olabilirdi.

Bu durumda rezervler de dolduğuna göre bu yıl da mücadelenin başarısız olmasını ve OVP'nin %17,5 hatta Merkezin %21 hedefinin tutmayacağını düşünüyorum.

Türkiye'nin aşırı yüksek enflasyonla yaşaması tercih ediliyor. Gayret edilse iki yılda tek haneye iner.
    Bu adamın söylediklerini çok kıymetli buluyorum. Bak Milei'ye, çat çat kapattı bakanlıkları, öyle makam aracı satma falan değil, direk bakanlıkların sayısını yarıya indirdi. Yani devlet olarak biz de ne gerekiyorsa yapıyoruz dedi. Bizde emekli, işçi, memurun sırtına basıp, hızlı tren ihalesi yandaşa peşkeş çekmeye devam ediliyor.
    Yatırım Tavsiyesi Değildir.

5. Hangi Cenah olursa olsun aynı kafa ama herkes kafayı farklı sanıyor..

horuzun kafasını kim kesti lan ?

7.  Alıntı Originally Posted by Emilyo Butragenyo Yazıyı Oku
    Bu adamın söylediklerini çok kıymetli buluyorum. Bak Milei'ye, çat çat kapattı bakanlıkları, öyle makam aracı satma falan değil, direk bakanlıkların sayısını yarıya indirdi. Yani devlet olarak biz de ne gerekiyorsa yapıyoruz dedi. Bizde emekli, işçi, memurun sırtına basıp, hızlı tren ihalesi yandaşa peşkeş çekmeye devam ediliyor.
    Şimdi Milei mantıklı işler yapiyor lakin biraz farklılık var bizim durumumuzla... Yahudi lobisiyle içli dişli oldu, para girişi var hep. Bu dedikleri yapıldığı anda yurtdışı para girisleri muazzam seviyede oldu. Meksika kartellerinin en büyüğü olan sinoloa karteli komple parasını soktu. Yuzmiluarlarca dolardan bahsediliyor. Bize hiç para sokmuyorlar.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
     Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    O zaman AKP li de kendi cenahını alacak.HDP belediye de kendi militanlarını..

Dediğim gibi DEVLETİN İHRAÇ KARAINA RAGMEN, SEN DÜŞÜNCENE YAKIN OLANI ALIRSAN diğerine de aynı hakkı vermiş olursun.

Bu güncel olayla ilgili DEVLET İHRAÇ etmişse tekrar kamu almak ne demek?O zaman FTEÖCÜLERİ-TERÖR ÖRGÜTÜYLE İLTİSAKLI elemanların ihraçtan sonra belediyelere alınmasında da sorun çıkarmamak lazım.

Belediye KAMUDUR.DEVLET KURUMUDUR.AİLE ŞİRKETİ DEĞİLDİR.

NOT:TSK dan hiç bir asker ATATÜRKÇÜ olduğu için atılamaz.KURUMSAL OLARAK TSK zaten ATATÜRKÇÜDÜR.

Sayfa 722/1005 İlkİlk ... 222622672712720721722723724732772822 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •