Bunu yazacaðýný bildiðim için ekledim
Zaten devamlý sacmasapan taraftar konsolidesi, seçim saçmalýklarý yüzünden teðmen atýlmasý da pacozlugun bir baþka yönüdür.
Redmi Note 9 Pro cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
Bunu yazacaðýný bildiðim için ekledim
Zaten devamlý sacmasapan taraftar konsolidesi, seçim saçmalýklarý yüzünden teðmen atýlmasý da pacozlugun bir baþka yönüdür.
Bu adamýn söylediklerini çok kýymetli buluyorum. Bak Milei'ye, çat çat kapattý bakanlýklarý, öyle makam aracý satma falan deðil, direk bakanlýklarýn sayýsýný yarýya indirdi. Yani devlet olarak biz de ne gerekiyorsa yapýyoruz dedi. Bizde emekli, iþçi, memurun sýrtýna basýp, hýzlý tren ihalesi yandaþa peþkeþ çekmeye devam ediliyor.
Yatýrým Tavsiyesi Deðildir.
Hangi Cenah olursa olsun ayný kafa ama herkes kafayý farklý sanýyor..
horuzun kafasýný kim kesti lan ?
![]()
Anlam, hergün bizim kendi çabamýzla kurduðumuz bir[I][U] hayattýr.
Þimdi Milei mantýklý iþler yapiyor lakin biraz farklýlýk var bizim durumumuzla... Yahudi lobisiyle içli diþli oldu, para giriþi var hep. Bu dedikleri yapýldýðý anda yurtdýþý para girisleri muazzam seviyede oldu. Meksika kartellerinin en büyüðü olan sinoloa karteli komple parasýný soktu. Yuzmiluarlarca dolardan bahsediliyor. Bize hiç para sokmuyorlar.
O zaman AKP li de kendi cenahýný alacak.HDP belediye de kendi militanlarýný..
Dediðim gibi DEVLETÝN ÝHRAÇ KARAINA RAGMEN, SEN DÜÞÜNCENE YAKIN OLANI ALIRSAN diðerine de ayný hakký vermiþ olursun.
Bu güncel olayla ilgili DEVLET ÝHRAÇ etmiþse tekrar kamu almak ne demek?O zaman FTEÖCÜLERÝ-TERÖR ÖRGÜTÜYLE ÝLTÝSAKLI elemanlarýn ihraçtan sonra belediyelere alýnmasýnda da sorun çýkarmamak lazým.
Belediye KAMUDUR.DEVLET KURUMUDUR.AÝLE ÞÝRKETÝ DEÐÝLDÝR.
NOT:TSK dan hiç bir asker ATATÜRKÇÜ olduðu için atýlamaz.KURUMSAL OLARAK TSK zaten ATATÜRKÇÜDÜR.
Yer Ýmleri