daron hoca çıktı dedi ben müslümanım allahada inanıyorum dedi.
paşa paşa aldı nobeli.
noldu mantık anabilim başkanı. döt oldun çıktın.)
![]()
Azıcık bankacılık şortladım. Vade boşluğunu kapatmaya giderse ekmek yeriz, gitmezse haracımızı öder çıkarız.
Yatırım Tavsiyesi Değildir.
haftalık grafik attığım üçün,
https://www.youtube.com/watch?v=BV03p_3L-Ik
1 ay boyunca herşeye hakkım var diye düşünüyorum
![]()
![]()
![]()
11.594.....................LONG açtım an itibari ile..... speği tırtıklamaya devammmm.............. spekler aptal olunca paralarını almak da kolay oluyor........
Sindooooooooooooooooooooooooo seyret nasıl para kazanılıyor......sen konuş bakalım.......
Filistinde zulüm işkence var da Doğu Türkistan da yok mu. Niye onların yaşadığı dile gelmiyor hatta şuan geri gönderim kampında çine iadeyi bekleyen ne kadar Doğu Türkistanlı var.
Gara oğlanlar meselesine gelince. Ben yılın %90 ı yatakta yaşıyorum. Çektiğim ızdırabı lryca bile kesmiyor. Kazadan sonra iki yıl intihar etmeyi düşündüm. Öyle bir acı çekiyorum ki şuan bile. Böbrek taşı, diş iltihabı ağrısı gibi düşün 365 gün 24 saat sadece uyursam geçiyor o da bazen iki gün uyku tutmaz bazen üç gün uyurum. Benden kötü bir çocuk gördüm ondan sonra vazgeçtim intihar dan. Engelliler forumu var. Orada okudum. Bir arkadaş yazmış. Namaz kılıyorum dua ediyorum bu ağrı geçmiyor acaba Allah yok mu biz boşuna mı dua ediyoruz diye. 300 günden fazla yatağa bağımlı yaşıyorum güzel espriler peşinde gülümsetecek her şeyin peşindeyim. Gara oğlanları da gerçekten zarar etmişse kullanmam. Beni güldüren kafamı dağıtan her şeyi severim.
Yer İmleri