-

Originally Posted by
EGEDUK
Ziyaaaaa
Sn güneysu 19.901 paylaşım
Gamet 3.210 paylaşım.

Ben hiç yazdığını görmedim
Ziyaaaa
-

Originally Posted by
Ayasofya 2005
Ahmet abi Google yazdığında çıkar. Bunu büzzükten içeri sokup sokup çıkaracan. Sonra alışkanlık yapar Reha başkana rica edersin
Biz ciddi soruyoruz senin verdigin cevaba bak
Cocukmusun kaç yaşındasın sen ya
-
DoLARDA YÜKSELİŞ KAÇINILMAZ XXIV

Originally Posted by
Ayasofya 2005
Ahmet abi Google yazdığında çıkar. Bunu büzzükten içeri sokup sokup çıkaracan. Sonra alışkanlık yapar Reha başkana rica edersin
Bu mu?
Gamet, bisiklet, prostat, alet yazınca bu çıktı karşıma.
https://youtube.com/shorts/gQ4SonjE0...GhU5bX9wxI_SZt
-

Originally Posted by
EGEDUK
Aklında bulunsun brokoliyi hayatına sok çıkarma. Brokoli en iyi prostat ilacı.
-
Her türlü tedbiri almak lazım. Kredi kartlarını iptal edeyim iki tane kalsın. Limitleri de birini 5 diğerini 20 bin yapayım. Bir yanlışlık olur şeytana uyarız batmayalım. Biz egeduk başkan gibi sıfır neyin almıyoruz arabayı arabayı.
-

Originally Posted by
Ayasofya 2005
Her türlü tedbiri almak lazım. Kredi kartlarını iptal edeyim iki tane kalsın. Limitleri de birini 5 diğerini 20 bin yapayım. Bir yanlışlık olur şeytana uyarız batmayalım. Biz egeduk başkan gibi sıfır neyin almıyoruz arabayı arabayı.
Sanki dakika başı sıfır alıyorum.
Ömrüm boyunca 2004’de bir de 2022’de sıfır aldım.
Araba alınca onunla evleniyorum.
10-15 sene kullanıyorum.
-
Desidero abi İmamoğluna kızıyor. Bana göre o kadar zorlama kısıtlamaya rağmen iyi çalışıyor. Birim ki kaldırım taşı söküp takıyor. Tabak gibi Konya da ilk seçim de burayı da kaybederler.
-

Originally Posted by
Ayasofya 2005
Desidero abi İmamoğluna kızıyor. Bana göre o kadar zorlama kısıtlamaya rağmen iyi çalışıyor. Birim ki kaldırım taşı söküp takıyor. Tabak gibi Konya da ilk seçim de burayı da kaybederler.
Beğenmiyorsanız destek verin uzuna,uzatsın sizi up uzun,zaten uzatıyor buna ilave iyi olur
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri