Sayfa 1045/1059 İlkİlk ... 455459459951035104310441045104610471055 ... SonSon
Arama sonucu : 8468 madde; 8,353 - 8,360 arası.

Konu: PRTAS - ÇBS Printaş

1. Size bir tiyo vereyin bakın daha önce çbs kıbrıs onalt grup yazan siteye bir bakın şu an ne yazıyor.

2. Ben ne demek istediğinizi anlamadım. Biraz daha net bir şeyler söyleyebilir misiniz

3. Buradaki arkadaşlar işi felsefeye dökmüş artık maddiyatın da ötesine geçmiş sanırsın ruhlar alemindeyiz

4.  Alıntı Originally Posted by Amininşallah Yazıyı Oku
    Ben ne demek istediğinizi anlamadım. Biraz daha net bir şeyler söyleyebilir misiniz
    Kıbrıs onalt gruba isim hakkı vermişti isim hakkını anlaşması tarihi sona erdiği için devir almış çbs satış pazarlamayla devam edecek.

5. Ok teşekkür bilgi için

6. Aleyküm selam ,şafak kardeş..Biliyorum aramızda geçen tatsız bir tartışma neticesinde belki bana kırgın yada dargın olabilirsin ama ama bilmeni isterim benim ne sana nede bir başka gerçek ÇBSprintaş mağduru arkadaşlarımıza karşı kin ve nefret içinde değilim yada dargınlığım ,kırgınlığım yoktur..Seninde bildiğin üzere burada Cumhuriyet adında bir vatandaş bize umut veren yorumlar yazdı ve sonra da çekip gitti yani bilemiyorsun kimin iyi ve kötü niyetle yazdığını..O zaman bende senin yorumlarını fazla kayda değer bulmadım yani öyle algıladım tartışma yaşadık ama sonra iyi niyetli bizim gibi mağdur bir arkadaşımız olduğunu anladım..şimdiki paylaşımın için öncelikle teşekkür ederim ama gerçeklik,doğruluk payı nedir ..Bu duyumunuzu bizlerle paylaşsanız elbet sevinmiş oluruz ve sana dua ederiz..Dua ile..Selamlar..

7.  Alıntı Originally Posted by Amininşallah Yazıyı Oku
    Buradaki arkadaşlar işi felsefeye dökmüş artık maddiyatın da ötesine geçmiş sanırsın ruhlar alemindeyiz
    Pardon, hangi maddiyattan bahsediyorsun anlayamadım. Bi açıklar mısınız?

8. Şafk kardeş bilgilerin sadece çbs boya ile mi ilgili.

Sayfa 1045/1059 İlkİlk ... 455459459951035104310441045104610471055 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •