Sayfa 772/1005 İlkİlk ... 272672722762770771772773774782822872 ... SonSon
Arama sonucu : 8033 madde; 6,169 - 6,176 arası.

Konu: Viop LXI

1.  Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku
    yawhuuu kaç kere demem lazım bende kedide yok köpüşte yok.. ben kafama göre yaşayan biriyim isterdim kedi köpek bakmayı ama 3 gün hiç uyumam 2 gün boyna uyurum nasıl bakacam.

Algolün etkisi mi bu. Yoksa kış uykusuna mı yatıyon. Üstünde kürk neyim var mı. Aynaya bak evrim mi geçirdin. Neye benziyon. Kulakların uzamış mı. Canın balık bal armut istiyor mu.

ben bambaşka bir türüm..

çok sıkıcısınız yaw ben gidiyom

3.  Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku
    ben bambaşka bir türüm..

çok sıkıcısınız yaw ben gidiyom
    emlak bu afrikadaki zenciler baştan beri mi siyahtı yoksa iklim sebebiyle mi güzelleştiler

yok adem babamız da afrikadan çıkma diyorlar, havva'yı görünce mi bembeyaz kesildi yoksa..?

4. BBP Genel Başkanı Mustafa Destici:

“Terörist başı Öcalan’ın süreci sağlama almak için Türkiye Cumhuriyeti devletinin ve Türk milletinin kabul etmeyeceği bir garantör ülke talebi kulağımıza kadar geldi.

Bunu duyduğumda kanım dondu.”

5. Sultanahmet te Cumhurbaşkanı Erdoğan dan kestane alan Rus asıllı Elina Kvirikidze, Müslüman olduğunu açıkladı:

Allah bana kestaneyi Erdoğan ın eliyle gönderdi. Bu büyük bir işaretti.

https://x.com/bpthaber/status/1876011101701489013

6. Günaydın cemaat bol kazanclar

Redmi Note 9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çin'de ekonomik verilerin üst üste kötü gelmesi ve büyümeye dair endişelerin artmasının ardından Merkez Bankası'ndan sürpriz devalüasyon kararı gelmesi an meselesi.........

bu olursa asyadan başlamak üzere borsalar üzerinde sarsıcı etki gelir......Abd nin şiddetle karşı çıktığı bir durum.....bakalım bu hamleyi yapacak mı Çin......

Alıntı Originally Posted by emregunes Yazıyı Oku
    BBP Genel Başkanı Mustafa Destici:

“Terörist başı Öcalan’ın süreci sağlama almak için Türkiye Cumhuriyeti devletinin ve Türk milletinin kabul etmeyeceği bir garantör ülke talebi kulağımıza kadar geldi.

Bunu duyduğumda kanım dondu.”
    önümüzdeki ünlerde çok konuşulacak sesler Türkiye gündeminde olacak.......Asıl bdp dün gelen tahrik edici çıkış bakalım bugün nasılş yankı bulacak........Türkiyeyi Gazzeye çevirmek ne demek......

Sayfa 772/1005 İlkİlk ... 272672722762770771772773774782822872 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •