Sayfa 775/1005 İlkİlk ... 275675725765773774775776777785825875 ... SonSon
Arama sonucu : 8033 madde; 6,193 - 6,200 arası.

Konu: Viop LXI

1. @tokatlı,

senin pozlar için çok kritik yerdeyiz bu arada, şu 35 kontrat olan

2.  Alıntı Originally Posted by MiniYatirimci Yazıyı Oku
    Bear_Bull adlı kullanıcıya tekrar itibar puanı vermeden önce biraz diğer kişilere de puan vermelisiniz.

Berber çırağı hikayesi gibi, bazen 5 lirayı alıp kaçmak lazım, 20 lirayı alırsan oyun biter

yaparsın hocam bu sene, sen yapmıycan da kim yapacak
    Mantıken faiz indirimi algısı ile borsa viob yükselecek viobcu abiler hem hisse hem viob da aynı yönde pozisyon alsalar parayı katlamaz mi. Burada çuvalın içindeki arkadaşların fazlalığı mi yön belirliyor ya da ona göre pozisyon alınıyor. Ya da sigorta olarak pozisyonlar alınıyor. Bear bul abim inşallah bu sene voleyi vurur dileğim bu.

Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku
    ben bambaşka bir türüm..

çok sıkıcısınız yaw ben gidiyom

4. Ben kendim için örnek vereyim al sat yapan biriyim. 30-50 k parayla güzel kazanıyordum. Parayı 250 k ya çıkardık aynı hisseler de ama al sat yaptığım hisse miktarını artırdım anında çarptı. Aldıkça veriyor. Robotlar büyük parayı zarar ettirmeye bayılıyor. Bedelli ye gitti paracıklar birikirse bir daha 50 k yi hiç geçmem. 5 TL alarak daha çok kazanıyor insan 20 TL yi alayım dersen ya yatırımcı oluyon ya da film tersine sarıyor. Birde kredili işlem yapılabilen kağıtlarda seans sonunda çoğunlukla kapanış fiyatı aşağıdan kapatıyor. Bir iki sığ hisse de kapanış çok çok yukardan kapatıp ertesi gün aşağıdan açıyor. Bunlar benim takip ettiklerim için geçerli

Alıntı Originally Posted by TOKATYILDIZI470 Yazıyı Oku
    11,722....................Tekrar LONG..........bu benim bugünkü 9. İşlemim ..............................Spek tırtıklanmadan bkmadı......... bu sefer çok yüklü oldu 35 kontrat ile ........
    11.705.................LONG........10 kontrat daha ekledim.........

6.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Ben kendim için örnek vereyim al sat yapan biriyim. 30-50 k parayla güzel kazanıyordum. Parayı 250 k ya çıkardık aynı hisseler de ama al sat yaptığım hisse miktarını artırdım anında çarptı. Aldıkça veriyor. Robotlar büyük parayı zarar ettirmeye bayılıyor. Bedelli ye gitti paracıklar birikirse bir daha 50 k yi hiç geçmem. 5 TL alarak daha çok kazanıyor insan 20 TL yi alayım dersen ya yatırımcı oluyon ya da film tersine sarıyor. Birde kredili işlem yapılabilen kağıtlarda seans sonunda çoğunlukla kapanış fiyatı aşağıdan kapatıyor. Bir iki sığ hisse de kapanış çok çok yukardan kapatıp ertesi gün aşağıdan açıyor. Bunlar benim takip ettiklerim için geçerli
    ayasofya abim aynı fikirdeyim. küçük parayı katlamak daha kolay. büyük para ile poz açınca robotlar illallah ettirmeden bırakmıyorlar.

o yüzden mümkün olduğunca parayı katlayıp bir miktarını dışarı çıkarmak lazım.

7.  Alıntı Originally Posted by MiniYatirimci Yazıyı Oku
    ayasofya abim aynı fikirdeyim. küçük parayı katlamak daha kolay. büyük para ile poz açınca robotlar illallah ettirmeden bırakmıyorlar.

o yüzden mümkün olduğunca parayı katlayıp bir miktarını dışarı çıkarmak lazım.
    O mantıkla beş parasız düğün masrafını çıkarttım belki şans da vardı. O zaman boru alıp satıyordum benim alıp sattığım zamanlarda 120-150 arasında idi 1,5 sene olmuş şimdi 105 de. Hisseye aşık olanlar durumu bilançoyu bilmeyenlerin parası dolar bazında yarıdan fazla eridi. Şuan yeni hisselerim var gözüme kestirdiğim parayı bulur bulmaz geliyorum

Alıntı Originally Posted by TOKATYILDIZI470 Yazıyı Oku
    11.705.................LONG........10 kontrat daha ekledim.........
    11700'e yazılmış 1000 kontrata vermeye kimsenin dötü yemediği için piyasa duruyor kimin hissediyorum

dikkatli ol

10 kademe derinlik, şuan orayı göstermiyor bana... son durumda ne oldu biligim yok

Sayfa 775/1005 İlkİlk ... 275675725765773774775776777785825875 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •