@tokatlý,
senin pozlar için çok kritik yerdeyiz bu arada, þu 35 kontrat olan![]()
@tokatlý,
senin pozlar için çok kritik yerdeyiz bu arada, þu 35 kontrat olan![]()
Mantýken faiz indirimi algýsý ile borsa viob yükselecek viobcu abiler hem hisse hem viob da ayný yönde pozisyon alsalar parayý katlamaz mi. Burada çuvalýn içindeki arkadaþlarýn fazlalýðý mi yön belirliyor ya da ona göre pozisyon alýnýyor. Ya da sigorta olarak pozisyonlar alýnýyor. Bear bul abim inþallah bu sene voleyi vurur dileðim bu.
Ben kendim için örnek vereyim al sat yapan biriyim. 30-50 k parayla güzel kazanýyordum. Parayý 250 k ya çýkardýk ayný hisseler de ama al sat yaptýðým hisse miktarýný artýrdým anýnda çarptý. Aldýkça veriyor. Robotlar büyük parayý zarar ettirmeye bayýlýyor. Bedelli ye gitti paracýklar birikirse bir daha 50 k yi hiç geçmem. 5 TL alarak daha çok kazanýyor insan 20 TL yi alayým dersen ya yatýrýmcý oluyon ya da film tersine sarýyor. Birde kredili iþlem yapýlabilen kaðýtlarda seans sonunda çoðunlukla kapanýþ fiyatý aþaðýdan kapatýyor. Bir iki sýð hisse de kapanýþ çok çok yukardan kapatýp ertesi gün aþaðýdan açýyor. Bunlar benim takip ettiklerim için geçerli
O mantýkla beþ parasýz düðün masrafýný çýkarttým belki þans da vardý. O zaman boru alýp satýyordum benim alýp sattýðým zamanlarda 120-150 arasýnda idi 1,5 sene olmuþ þimdi 105 de. Hisseye aþýk olanlar durumu bilançoyu bilmeyenlerin parasý dolar bazýnda yarýdan fazla eridi. Þuan yeni hisselerim var gözüme kestirdiðim parayý bulur bulmaz geliyorum
Yer Ýmleri