Sayfa 649/736 İlkİlk ... 149549599639647648649650651659699 ... SonSon
Arama sonucu : 5883 madde; 5,185 - 5,192 arası.

Konu: Yatırım Fonları XI

Alıntı Originally Posted by istanbullu1963 Yazıyı Oku
    zeytinci ve regal, katkılarınız için teşekkürler... (zeytinci'ye yanıt: "serbest, yerli hisse, yabancı hisse, altın, fon sepeti, değişken" şeklinde çeşitlendirdiğimi sanıyorum. çok da fazla dağılmak istemedim. o kadar çok fon ve alternatif var ki... insanın başı dönüyor.)... (Regal'e yanıt: borçlanma araçları fonlarının getirileri yıllardır diğerlerinin gerisinde kalıyor ve onlara hiç bulaşmak istemiyorum. elbette bundan sonra ne olur bilinmez ama borçlanma araçları ve para piyasası fonlarına bir türlü ısınamadım. herkese bol kazançlı bir yıl olsun...
    Faiz indirimlerinin devam edeceğini kabul edersek. parasal fonları 3 e katlar ve en az bu nedenle 6 ay getirisi iyi olur diye düşünüyorum

dostum tefas sitesine gir gunluk ve yakin zamanda en iyi getiri yapan ppf ler var onlari secip onlari kullan niye daha az kazanasin ki

Alıntı Originally Posted by sabırlabeklerim Yazıyı Oku
    kıymetli arkadaşlar herkese mrb
    şuan DL2 CFO AC4 gibi ppf fonlarındayım . getirileri şuan bildiğiniz gibi faizler düşünce gelirleri haliyle düşüyor. borçlanma araçları fonlarından almak istiyorum orta vadeli olan APT TI6 TBT gibi cazip görünen fonlar gözüme çarpıyor . sizlerinde görüşleri benim için çok önemli bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim
    herkse sevgiler selamlar saygılar...
    yatirim tavsiyesi degil bilgi amacli yazilmistir

AYLIK bazda kontrol ettigimizde 39 ppf icinde en iyi getiren 16ci ppf olmus sizinki
    dilerseniz cok daha iyi olan liste basindaki fonlari da kendi bankaniz uzerinden alabilirsiniz

yillik olarak baktigimizda ise sizinki ucuncu goruyor ama burada bir yildan az donemde sisteme girenler cikmaz o yuzden daha yakin donem bakin ve iyi fonlari secin

Asagida getiri ve risk ile ilgili yazmissiniz ama oyle degil olay
    aylik bazda 15-25 getiri de yakalayabilirsiniz yani mevduat karsiligi 140-150 lere ulasabilirsiniz
    Daha ek bilgi gerekirse yazabilirsiniz

Alıntı Originally Posted by bisikletci Yazıyı Oku
    Arkadaslar Iscep ten 801-TI1-IS fonuna bakiyorum riski dusuk yillik getirisi %60 olmus

Benim merak ettigim bunun yillik ucreti varmi? (emekliyim maasim Isbankasindan aliyorum) Birde bu %60 net mi yani butun masraflar fon yonetim masrafi falan hepsi alindiktan sonra net getirimi?

Risk Seviyesi - 1 diyor sanirim en dusuk risk

bazi fonlar 6 diyor mesela ama getiri %70 (IHK-IS 835428 fonu mesela)

Bana %10 fazla kazanmak icin cok yuksek risk almak sacma geldi haksizmiyim?
    yatirim tavsiyesi degil bilgi amacli yazilmistir

Alıntı Originally Posted by servetbey Yazıyı Oku
    dostum tefas sitesine gir gunluk ve yakin zamanda en iyi getiri yapan ppf ler var onlari secip onlari kullan niye daha az kazanasin ki
    Tefastaki parasal fonların en iyisi ve sürekliliği olan PPN dir. Daha doğrusu ppfler son bir yılda aylık 5 yapmamıştır. borçlanmalar şu ara iyi

5. Bu dzm de bi haltlar dönüyor iki haftadır. Ne zaman çok yüksek getiri olsa ertesi gün o yüksek getirinin tamamını geri alıyor.Aynı olay 4-5 keredir oldu. Ya hesaplama hatası ayağı yapıyorlar ya yüksek miktarda alım yapan olduğunda yüksek fiyattan kilitliyorlar ya da yüksek miktarda satan olduğunda düşük fiyattan kazık atıyorlar. Tamamen cds vb ne baglanamayacak bir olay dönüyor bana göre. Dün de öğleden sonra sabahki fiyat değişti ve yüksek getiri sağladı . Bugün dünkü getirinin tamamını geri aldı görünüyor. Burnuma pis kokular geliyor , alternatifleri değerlendirmeyi düşünüyorum. Yatırım tavsiyesi değil kesinlikle. Sadece getirisizlik üzerine bir döngü, arada bir tekrarlanan yüksek kâr-zarar günleri devamlı hâl almaya başladı .Bu hareket son iki haftadır belli bir rakama ulaşırken günlük yüksek kâr ve ertesi gün yüksek zarar olarak tekrarlanıp fiyat nötrleşmesiyle devam ediyor. Portfoyumun kar zarar ekran görüntülerini günlük aldıgım için özellikle dikkatimi çekti.Dediğim gibi dün de öğleden sonra fiyatı tekrar değistirerek fiyatı çok yükseltip , bu sabah da çok düşürerek aynı hareketi yaptılar

6. Dzm nin bugünkü hareketiyle son 1aylik dolar bazlı getirisi sadece%0,22 ye dönüstu . Bu da eurobond benzeri risk içermeyen risksiz fonları das ın %0,27 olan getirisinin de altı. Koca fonu yeyip bitirdiler

7.  Alıntı Originally Posted by cihangirkonya Yazıyı Oku
    Bu dzm de bi haltlar dönüyor iki haftadır. Ne zaman çok yüksek getiri olsa ertesi gün o yüksek getirinin tamamını geri alıyor.Aynı olay 4-5 keredir oldu. Ya hesaplama hatası ayağı yapıyorlar ya yüksek miktarda alım yapan olduğunda yüksek fiyattan kilitliyorlar ya da yüksek miktarda satan olduğunda düşük fiyattan kazık atıyorlar. Tamamen cds vb ne baglanamayacak bir olay dönüyor bana göre. Dün de öğleden sonra sabahki fiyat değişti ve yüksek getiri sağladı . Bugün dünkü getirinin tamamını geri aldı görünüyor. Burnuma pis kokular geliyor , alternatifleri değerlendirmeyi düşünüyorum. Yatırım tavsiyesi değil kesinlikle. Sadece getirisizlik üzerine bir döngü, arada bir tekrarlanan yüksek kâr-zarar günleri devamlı hâl almaya başladı .Bu hareket son iki haftadır belli bir rakama ulaşırken günlük yüksek kâr ve ertesi gün yüksek zarar olarak tekrarlanıp fiyat nötrleşmesiyle devam ediyor. Portfoyumun kar zarar ekran görüntülerini günlük aldıgım için özellikle dikkatimi çekti.Dediğim gibi dün de öğleden sonra fiyatı tekrar değistirerek fiyatı çok yükseltip , bu sabah da çok düşürerek aynı hareketi yaptılar
    Bu tarz olayı ben inveo GAG fonunda yaşamıştım. Ben excelde takip ediyordum. Bi süre aynı miktarda yükselip aynı miktarda düştü.
    Aklıma yatmayınca satıp çıkmıştım.

8.  Alıntı Originally Posted by cihangirkonya Yazıyı Oku
    Bu dzm de bi haltlar dönüyor iki haftadır. Ne zaman çok yüksek getiri olsa ertesi gün o yüksek getirinin tamamını geri alıyor.Aynı olay 4-5 keredir oldu. Ya hesaplama hatası ayağı yapıyorlar ya yüksek miktarda alım yapan olduğunda yüksek fiyattan kilitliyorlar ya da yüksek miktarda satan olduğunda düşük fiyattan kazık atıyorlar. Tamamen cds vb ne baglanamayacak bir olay dönüyor bana göre. Dün de öğleden sonra sabahki fiyat değişti ve yüksek getiri sağladı . Bugün dünkü getirinin tamamını geri aldı görünüyor. Burnuma pis kokular geliyor , alternatifleri değerlendirmeyi düşünüyorum. Yatırım tavsiyesi değil kesinlikle. Sadece getirisizlik üzerine bir döngü, arada bir tekrarlanan yüksek kâr-zarar günleri devamlı hâl almaya başladı .Bu hareket son iki haftadır belli bir rakama ulaşırken günlük yüksek kâr ve ertesi gün yüksek zarar olarak tekrarlanıp fiyat nötrleşmesiyle devam ediyor. Portfoyumun kar zarar ekran görüntülerini günlük aldıgım için özellikle dikkatimi çekti.Dediğim gibi dün de öğleden sonra fiyatı tekrar değistirerek fiyatı çok yükseltip , bu sabah da çok düşürerek aynı hareketi yaptılar
    Doğru tesbitiniz bende daha öncedende farketmiştim ve IDF ye geçtim.Ayni durum şu anda IDF de donüyor bende çıkmayi dusunuyorum.

Sayfa 649/736 İlkİlk ... 149549599639647648649650651659699 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •