Sayfa 793/805 İlkİlk ... 293693743783791792793794795803 ... SonSon
Arama sonucu : 6435 madde; 6,337 - 6,344 arası.

Konu: TKFEN - Tekfen Holding

Bu eskiden beri olan bir şey.. Mesela 10 milyon lot mal paketin var.. Şirket 80 tl .. Anlaşır 100tl den satarsın.. Tahtada fiyat 64tl ye çekilir ve hisseyi devredersin.. Geri kalan parayı bavulla dolar olarak açıktan (kara para) olarak alırsın.. Ben Tekfen de olmuştur demiyorum ama piyasada bu tür şeyleri çok duyduk 30 senede..Syglr.

2. bu seviyelerden hisse alıs satıs var sanki, hacim arttı ve satışa konulan lot sayısı kadar 2 gunde işlem oldu, lakin sattık diye kap göndermiyorlar, daha da ilginci büyük ortaklardan hic kimse bu seviyelerden mal aldım demiyor bist tüm hisselerin yüzde 95 inde olduğu gibi

3. Ay anasını ya

4.  Alıntı Originally Posted by Alidelta Yazıyı Oku
    Bu eskiden beri olan bir şey.. Mesela 10 milyon lot mal paketin var.. Şirket 80 tl .. Anlaşır 100tl den satarsın.. Tahtada fiyat 64tl ye çekilir ve hisseyi devredersin.. Geri kalan parayı bavulla dolar olarak açıktan (kara para) olarak alırsın.. Ben Tekfen de olmuştur demiyorum ama piyasada bu tür şeyleri çok duyduk 30 senede..Syglr.
    Olay boyle evt ancak tahtada olan mallık baska bir olay . Ne yapacak 50 ye 40 a gerimi gelecek nedir bu . Taşşaklı biri cikip su malları supurmuyor aciga satisda varken umugunu sıkmıyor sunların .

Su hisse brsan kdr degerli degilmi. 200 olsa kim niye oldu dermi . Su tahtaya 100 m dolar sokacak delikanlı bekleniyor. Zarar etmez cok eglenir malda degerli

5. Gecen fabrikasi yanan makarnacı bundan daha degerli . Yok hidrojenmis cart curt tarımmiş bilmem nerelerde nekdr alacagi varmis bilmem nerde nekdr insaat isi varmis .

Toros isteyen varmis yok halka arzi varmis ulam sadece toros suan ki degerinden pahalı . Milleti salak yerine koymak yerine efendi gibi supure supurw git . 100 b degerin olsa kim niye oldu demez . Buranın 5 katı .

Sende kazan patron fakir sumugu gibi 15 20 b de surunecegine cek 100 b 150 b ye . Mal.kaliteli de buyurun de .

6. Bas dede yukarı eskiler kaldı burada, ss yukarı

7. Oyalamaca vakit kaybı 61 ve altı olursa guzel firsat verir . Hic kacirmam . Olmaz diyemem cunku yillar once 17 27 yapmisti sonra 18 e gelmisti 26 45 yapip 32 ye gelmisti . Bunu hep yapiyor bunlar . Cokta kaciracak birsey yok bence . Bence 55 e gelecek en kotu 46 ya gelir tekrar gecmisteki gibi

8. Dede yukarı vur dede, kim verecek buradan malı deli misin divane misin?

Sayfa 793/805 İlkİlk ... 293693743783791792793794795803 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •