Sayfa 840/1005 ÝlkÝlk ... 340740790830838839840841842850890940 ... SonSon
Arama sonucu : 8033 madde; 6,713 - 6,720 arasý.

Konu: Viop LXI

Duhul
    Mar 2017
    Ýkamet
    Marmara'nýn GÜNEYDOÐU sahili
    Gönderi
    11,012
     Alýntý Originally Posted by *Bozkurt Yazýyý Oku
    Grandsupercycle memedabi ne dedi
    Kartonda yatýcanýz dedi
    Daha dur yeni baþlýyoruz fakirleþmeye

karton fiyatlarý nerelerde haberin varmý
    O devir bitti
    Altýna yaymaða gazete bulabilirsen þanslýsýn

kesin giriyoruz mu þimdi savaþa bahriyeli.

shortlarý ucuza kaptýrmayak

Böyle bir günlük takasta nasýl düþürdüler, ilginç!

VÝOP30 günlük ve toplam
    TEB ve YapýKredi long artýrmýþ
    Diðer long 77 bine düþmüþ

EndeksS topiðinde her sabah VÝOP30 paylaþýmý yapýlmaktadýr!

4.  Alýntý Originally Posted by bahriyeli Yazýyý Oku
    Ýsrail'den flaþ rapor: Türkiye ile savaþa hazýrlýklý olmalýyýz

Raporda, Suriye'deki gruplarýn Türkiye ile iþ birliði yapma riski olduðu ve bu durumun, 'Ýsrail'in güvenliði için yeni ve güçlü bir tehdit oluþturabileceði' ifade edildi.

Suriye'den gelen tehdit, Ýran tehdidinden bile daha tehlikeli bir hale gelebilir, ifadelerine yer verilen raporda, "Türkiye destekli güçlerin vekil savaþçý olarak hareket edebileceði ve bölgesel istikrarsýzlýðý körükleyebileceði" öne sürüldü.

Bilindiði gibi PKK/YPG ile Suriyede kýrmýzý hat kurmak için çalýþmalara baþlayan Tel-Aviv yönetimi, uluslararasý sahada da PKK/YPG ye destek için aracý oluyor. Meþru yönetime karþý tavýr alan Ýsrail PKK’nýn özerklik almasý gerektiðini savunuyor.

Trump'la beraber Suriyeden ABD askerlerini çekeceði ihtimalinin güçlenmesiyle
    DEAÞ ýn yýllar sonra hortlayan terör saldýrýlarýnýn hemen ardýndan böyle bir rapor enteresan olmuþ

Bu Suriye pilavý daha çok su kaldýrýr
    Dün döviz bürolarý dün aþýrý kalabalýktý
    bir türlü nedenini anlayamadým
    büyük ihtimal nedeni bu olabilir

Alýntý Originally Posted by emregunes Yazýyý Oku
    Yunus Paksoy
    @yunuspaksoy

Trump:

Türkiye, Suriye nin peþinden 2000 yýldýr, farklý isimler ve farklý þekillerde gidiyor.

Cumhurbaþkaný Erdoðan benim dostum. Sevdiðim, saygý duyduðum biri. Onun da bana saygý duyduðunu düþünüyorum.

Ayrýca, kendisinden belirli kiþilere karþý harekete geçmemesini rica ettiðimde, bunu yapmadý.

Kimden bahsettiðimi biliyorsunuz" Kürtler.

Ne kadar süreceðini bilmiyorum çünkü onlar doðal düþmanlar. Birbirlerinden nefret ediyorlar.

Ama Erdoðan bunu henüz yapmadý ve geçmiþte de yapmadý. Baþlattýðýnda ise, ona Lütfen yapma dedim ve o da yapmadý.
    bu adam çok tehlikeli. kafasý bozukken biþey istememek lazým.

Duhul
    Mar 2017
    Ýkamet
    Marmara'nýn GÜNEYDOÐU sahili
    Gönderi
    11,012
    Trump : Meksika körfezinin adýný Amerika körfezi olarak deðiþtirecez

Adamýn el atmadýðý parmak sokmadýðý alan kalmadý

Emlak'da her daim kafa güzel hayat ona güzel
    Paþam senden evvel butona basacaklar elini çabuk tut

Alýntý Originally Posted by çýtak Yazýyý Oku
    akþam bir baþlýkta cauti dayý

''tayuk fiyatlarý düþüpduru '' yazdý... hemde 10 marketi bilfiil dolaþarak alýnmýþ fiyatlar

yýmýrtanýn zoru ne olaki

birde ben hep 50 tl'lik alýyom... o yüzden bana fark etmiyor biliyosun
    yumurtayýda mý 50 lik alýyon
    bir halt olacaðý yok.

Alýntý Originally Posted by bahriyeli Yazýyý Oku
    Ýsrail'den flaþ rapor: Türkiye ile savaþa hazýrlýklý olmalýyýz

Raporda, Suriye'deki gruplarýn Türkiye ile iþ birliði yapma riski olduðu ve bu durumun, 'Ýsrail'in güvenliði için yeni ve güçlü bir tehdit oluþturabileceði' ifade edildi.

Suriye'den gelen tehdit, Ýran tehdidinden bile daha tehlikeli bir hale gelebilir, ifadelerine yer verilen raporda, "Türkiye destekli güçlerin vekil savaþçý olarak hareket edebileceði ve bölgesel istikrarsýzlýðý körükleyebileceði" öne sürüldü.

Bilindiði gibi PKK/YPG ile Suriyede kýrmýzý hat kurmak için çalýþmalara baþlayan Tel-Aviv yönetimi, uluslararasý sahada da PKK/YPG ye destek için aracý oluyor. Meþru yönetime karþý tavýr alan Ýsrail PKK’nýn özerklik almasý gerektiðini savunuyor.

Trump'la beraber Suriyeden ABD askerlerini çekeceði ihtimalinin güçlenmesiyle
    DEAÞ ýn yýllar sonra hortlayan terör saldýrýlarýnýn hemen ardýndan böyle bir rapor enteresan olmuþ

Bu Suriye pilavý daha çok su kaldýrýr
    Ben bunu 25 gün önce yazmýþtým......Türkiye eninde sonunda bu siyonistlerle savaþý olacak......çok kanlý olacak bu savaþ.......

Sayfa 840/1005 ÝlkÝlk ... 340740790830838839840841842850890940 ... SonSon

Yer Ýmleri

Yer Ýmleri

Gönderi Kurallarý

• Yeni konu açamazsýnýz
  • Konulara cevap yazamazsýnýz
  • Yazýlara ek gönderemezsiniz
  • Yazýlarýnýzý deðiþtiremezsiniz
  •