Sayfa 852/1005 İlkİlk ... 352752802842850851852853854862902952 ... SonSon
Arama sonucu : 8033 madde; 6,809 - 6,816 arası.

Konu: Viop LXI

1. borsayı yürüten kağıtların bir çoğu 4-5 yılda 40 katlara varan yükseliş yapmışlar ve bu sağlıksızdı, ( kimsenin geliri bu oranda artmadı ) bunun grafik üzerindeki durumunu attık..buna rağmen piyasa yönlendiricileri yerli yatırımcı bekliyorsa boşa bekliyor diyoruz..
    geliyor mu..GELMEZ GELMEYECEK..bir an önce ederine çekersen borsaya parayı sokarız yoksa faizden sonra dolara geçeriz diyoruz..

2.  Alıntı Originally Posted by KARADUMAN Yazıyı Oku
    borsayı yürüten kağıtların bir çoğu 4-5 yılda 40 katlara varan yükseliş yapmışlar ve bu sağlıksızdı, bunun grafik üzerindeki durumunu attık..buna rağmen piyasa yönlendiricileri yerli yatırımcı bekliyorsa boşa bekliyor diyoruz..
    geliyor mu..GELMEZ GELMEYECEK..
    tamam reis haklısın.

öncelikle fikrin için teşekkür ederiz.

Ancak sürekli aynı şeyleri yazmak yerine mesela günde 1 kere bundan bahsetsen de kalan sürede başka şeylerden bahsetsen sana da iyi gelir bize de.

3. çocukluk 40 kat yukardaki borsa kağıtlarından medet ummaktır..bu borsa hiçbir zaman bu kadar çalmaya meyilli olmamıştı.. 2tane hırsızın eline vermişler borsayı seve seve gireceksin diyor..avcunu yala diyorum bende..seve seve ederine çekeceksin..yalanlar bitti..
    ya dolara ya borsaya geçilecek..karar hırsızın

4. aynı şeyleri yazacam tabii..çünkü hırsız aynı hareketlerle çalacam diyor..

5. Fatih Altaylı: “Zen Pırlanta’nın sahipleri 38 metrelik bir yat alınca ‘Pırlantanın KDV’si sıfırlandı, alırlar’ dedim ama bir şeyi unuttum.

Aile Bakanlığı ile indirim anlaşması yapmış. Bakanlık çalışanlarına ucuza pırlanta verecekmiş.

Türk ailesinin en önemli sorunu çözüldü.â€
    Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır.

Alıntı Originally Posted by bahriyeli Yazıyı Oku
    Çok da şeyindeydi

Apo silkmiş suriyeyi Kürt davasını osunu busunu
    ebediyete göçmeden son dem bisiklete bineyim istiyor

https://www.youtube.com/shorts/FoL5xy5MsRA

herifde durum bu
    dış politika konusunda diyorum apoya mı minnet ediyoruzda. herif taleplerini sıralıyor.

ne günlere kaldık mk

7.  Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku
    dış politika konusunda diyorum apoya mı minnet ediyoruzda. herif taleplerini sıralıyor.

ne günlere kaldık mk
    O işten pek birşey çıkmaz gibi...
    Erdoğan bence bir ara çıkıp bizim muhattabımız örgüt lideri olmaz bile diyebilir
    Hala kamuoyunu yokluyor..
    Anayasa için gerekli milletvekili sayısı da elini zayıflatıyor..
    Karışık bir süreç...
    İnsan gücü kaybetmemek için herşeyi yapabiliyor.

8. enflasyon sebebinin çoğu ev sahiplerinin kira arttırmasıymış..
    arttırmasın mı adam..bir defa adamın evine sen ne karışıyorsun..ister arttırır ister arttırmaz..sen kiranın artmasını önleyecek sistemi kuramadıysan suçlu ev sahibi mi..adam yıllardır biriktirmiş ev almış ve ondan para kazanmak hakkıdır..oranı ancak ev sahibi belirler..
    tarla sahibi de aynı dükkan sahibi de aynı mahsul sahibide aynı mantık..varsa müşterisi ona göre fiyat vermek mal sahibinin hakkıdır..ne amana kadar ..adil düzene kadar..
    avrupada birkaç yılda malın fiyatı nerdeyse sabit..niye ..adil düzen var..

Sayfa 852/1005 İlkİlk ... 352752802842850851852853854862902952 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •