Sayfa 22/571 İlkİlk ... 1220212223243272122522 ... SonSon
Arama sonucu : 4567 madde; 169 - 176 arası.

Konu: DOLARDA YÜKSELİŞ kaçınılMAZ xxv

1.  Alıntı Originally Posted by MKELES Yazıyı Oku
    Bugün hastanedeyim röntgen sıram 69. Burada işim bitsin Ben o speği adam ederim. Yersen tabi. Şaka bir yana trend yukarı diyorum. Birde elektriğe kitlerlerse off kaymaklı ekmek kadayıfı yafa künefe.
    Elektrik ve doğalgaza zam gelirse enflasyon nasıl tutacak. Yeşil soğan sabit kalırken. Temmuza kadar zam olmaz. Olsada Ufak ufak dokunurlar

2.  Alıntı Originally Posted by EGEDUK Yazıyı Oku
    O sıra zor gelir üstadım.
    Eğer farklı pozisyonlarda röntgen çekelim derlerse yani bir tuhaflık hissederseniz hemen kaçın oradan.
    [emoji3]
    Yav alem adamsın abimiz rahatsız onun için film çektirecek şimdi adamın içine kurt düştü korku içinde filmi çektirecek. Abi röntgenci sekiz filmi çekelim derse kapı kapanmadan kaç.

3. Röntgen filminden başka film çektirmeyiz. Cante eksi 1.69.

4.  Alıntı Originally Posted by EGEDUK Yazıyı Oku
    Tahtacının huyu bu.
    Size de bir hoş geldin partisi ayarlamış.
    Fiyat : 1,75
    [emoji3]
    Siz böyle gereksiz kağıtlarda park ederseniz para size uğramaz. Kıpır kıpır bir sürü kağıt var. Cante nin borcuna baktım tam aklımda değil ama kömür fiyatları ve işçi maaşları çok etkiliyor bilançoyu

5.  Alıntı Originally Posted by MKELES Yazıyı Oku
    Röntgen filminden başka film çektirmeyiz. Cante eksi 1.69.
    Ben YouTube de bakarım röntgen filmi derken sekiz filmi çekildi deyu. Burada kimseye fırsat vermeyecen abi sakız ederler daha batman gelmedi. O şimdi der 31-69 hariç normal film bu ikisine değişik film çekecez der.

6. Aylardır pazara çıkmıyorum , banka kampanyası ya da alışveriş çeki falan gelmezse doğrudürüst market alışverişim yok, en son kasımda yurtdışına çıktım 2haftaligina .Döndüğümden beri yanlış olmasın sadece 3-4kez evden çıktım bahçe hariç. Bir de fotosentez yapabilirsem bu iş tamam ��.

7. Bu aralar döviz alım satımı ya da bankaya yatırma çekmede bir sıkıntı yaşayan oldu mu ? Güncelleme ayağına devam ediyorlar mı döviz hareket kısıtlamasına, deneyimleyen var mı

Alıntı Originally Posted by MKELES Yazıyı Oku
    Bugün hastanedeyim röntgen sıram 69. Burada işim bitsin Ben o speği adam ederim. Yersen tabi. Şaka bir yana trend yukarı diyorum. Birde elektriğe kitlerlerse off kaymaklı ekmek kadayıfı yafa künefe.
     Alıntı Originally Posted by MKELES Yazıyı Oku
    Röntgen filminden başka film çektirmeyiz. Cante eksi 1.69.
    bugün dikkatli ol başına bi iş gelebilir
    bir halt olacağı yok.

Sayfa 22/571 İlkİlk ... 1220212223243272122522 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •