Sayfa 391/493 İlkİlk ... 291341381389390391392393401441491 ... SonSon
Arama sonucu : 3942 madde; 3,121 - 3,128 arası.

Konu: EGEEN - Ege Endüstri

1. Uzun zamandir yatirimcisi olarak fikrimi paylasayim. Temel anlamda 3 ana sorunu var. Kisaca, 1) Ihracat odakli ve dusuk kur 2) En buyuk pazari olan daralan Avrupa otomotiv sektoru 3) Bir turlu gerceklesmeyen yuksek bedelsiz beklentisi..zaten yuksek 35 f/k ile , hatta yuksek 5.44 p/b ile trade ediyor..bu beklentiler gerceklesmedikce yukari gitmez.mesela hala carry trade ortami suruyor..%45-50 lerde enflasyona ragmen yilsonu bofa kur beklentisi usd de 45 lerde yani sadece %15 yukarisi..bu da ebitda marginlarini baskiliyor..hem makro hem de mikro pek parlak degil durum..sadece bdsz kurtarir..ytdegildir

Sent from my iPhone using Tapatalk

2. Eee hani tamam fabrika işi de bitmiş artık 19200 oluyorduk, F/K mız düşüktü ve biz çok dirençli idik. Tüm tarot ve karot olaylarında uçacıkkk çıkıyordu. Gördün mü ters indikatör efendi sağlam kağırrrdııı. Hayaller 19200 dendiğinde realite 9200 demiştim. Tekkkk yol bedelsiz gerisi hikaye

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Dünyadan uzak
    Gönderi
    23,623
    Kendine güveniyordu ki iki fabrikayı birleştirdi.Yatırımcısına enflasyon zararını versin yeter bedelsiz onun olsun!
    Kartalın ufukta gördüğünü tavuklara anlatamazsın.
    Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldığım notlardır.Bu bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir

4. Bir de şu hocamı küstürdünüz, bu hocamın değerli mübarek yorumlarından mahrum bıraktınız tayfası vardı. Hadi teknik taktik jimnastik babında yorumlasın uzman bir allamei cihan hocalarınız. Bu hissenin fiyatı zaten yeterince kazık şu an bile, öyle kar ile ihracatla dövizle mövizle olmaz birşey. Kallavi bir bedelsiz patlatırsa para kazandırır yoksa al gülüm ver gülüm devam eder. 3 yıldır bunu der bunu bilirim vesselam

5. Dostum aynısını yıllardır bende söylüyorum ama bu George beni çok yoruyor. Yok ihracatmış yok karmış yahu kâğıt zaten pahalı pahalı anlayın artık şunu. Kâğıtta Patron ile by ler anlaşıp ky söğüşlüyor anlayın artık.. TEK ÇARE BEDELSİZ o da yüksek bir oran ha kıytırıktan laf olsun diye değil yüksek oran bedelsiz

6.  Alıntı Originally Posted by rogliç Yazıyı Oku
    kesin bilgi yayalımmı hocam,kesin yargı ifadeleriyle fiyat tanımlama suçtur hocam,siz aldınız diye her fiyat dip olacak yargısı en hafifinden koşun çocuklar dibi gördüm algısı kandırmacası olur hocam,yapmayın 38 mil pd anlık 35 e inse kimse şaşırmaz çok kelepir de demez azçok temel analiz finansal bakan
    e hani 12 nin altı yoktu,şişmiş fk dediğimde boş ver dediniz,tabi malda olmanın dayanılmaz hafifliği,şimdi gerçeği gördün niye acaba malsız kalınca bi aura beliriyor finansal doğrular bi anda kaleme dökülüyor

7.  Alıntı Originally Posted by pmngr Yazıyı Oku
    Bu arada teknik olarak 12 bin civari dibi gösterdi..simdi toplama zamani aglama degil

12 bin dipmiş toplamak lazımmış))))))

8. Borsa kolay bir yer degil..simdi burasi borsa kim kime.. demek istemiyorum ama..bu is konjonktur isi..momentum trend ve sentiment arkanizdaysa ister 30 fk olsun ister 50 kopar gider..ama tersi durumda bunlar göze batmaya baslar..gecen sene 17k lara giderken ortam cok farkliydi..ama zaten bunu süzebilmek olay gerisi kolay)..hala bdsz ihtimali var..buralarda oyalanir ama 9k asagisi olmaz..fundamental birsey beklemeyin bu sene, sadece patronun insafina kalmis..yani yuksek bedelsize..

Sayfa 391/493 İlkİlk ... 291341381389390391392393401441491 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •