Sayfa 24/572 İlkİlk ... 1422232425263474124524 ... SonSon
Arama sonucu : 4572 madde; 185 - 192 arası.

Konu: DOLARDA YÜKSELİŞ kaçınılMAZ xxv

1. Eccuk para buldum borsaya gireyim dedim ayağım uğurlu geldi direk karanlık odaya aldılar sekiz filmi çekiyorlar üstümde. Mkles abiyle dalga geçerken mağdur olduk. Yarın kalanı çekeriz filmin atın intikamı bölümünü. Veri ücreti baya çok ondan yırtmak için eccuk hacim yaptım. Zararı veri ücretine sayarız. Hacim tamamlanır kazanırsam kendi haneme yazarız. Kaldı 5 milyon hacim

2. RTÜK nasıl ceza yazmıyor?

https://www.facebook.com/share/r/19mVwFLGa5/

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Karadenizin yeşillikler diyarı..şehri İstanbul .
    Gönderi
    20,050
     Alıntı Originally Posted by bisikletci Yazıyı Oku
    TV de yayınlanmadığından olabilir mi, Ahmet
    Forum kurallarını okumak için tıklayınız

Forumun Altın Kuralı : Forumda okuduğunuz bilgileri fikir vermesi amacıyla ve mantık süzgecinden geçirerek değerlendirin. Hiç kimse sizi tanımadan size para kazandırmak heveslisi değildir. Hayatta karşılaşmadığınız ve adını soyadını dahi bilmediğiniz bir kişinin tavsiyesi ile senet almaya/satmaya kalkışmayın, sonu %99 hüsran olacaktır..

Not: hisse başlıklarında dini ve siyasi ile futbol taraftarlığı yazıları kabul edilmiyor.

4.  Alıntı Originally Posted by bisikletci Yazıyı Oku
    Paralı kanalda çıkıyor bunlar. Umumî kanal değil. Parayı verip izliyon. Bunu izleyen de bunu kabul ediyor bunu istiyor. Akıllı uyanık biri gibi gözüküyon ama saftirik sorular soruyon. Sen ABD de bunlardan nasıl haberdarsın. ABD de adamın çalışmaktan imanı gevriyor. Bu saatler mesai saatleri sen burda laklak yapıyon. Haymana damiisin

5.  Alıntı Originally Posted by guneysu Yazıyı Oku
    Abi aparatı niye almıyon. Bak habire al diye çırpınıyor hatta ilk sen Ahmet abinin üstünde dene diye boyuna ima ediyor sen bir türlü anlamıyon. Alet geçikirse kürek balta sapını geçici olarak kullan.

6.  Alıntı Originally Posted by guneysu Yazıyı Oku
    TV de yayinlaninca Turk ahlak ve dinini zedeliyor

Ama ozel kanalda yayinlanirsa bir zarari yok

RTUK un boyle kurallarimi varmis? Ilk defa duyuyorum

Sacmaligin daniskasi

7.  Alıntı Originally Posted by bisikletci Yazıyı Oku

Sacmaligin daniskasi
    Bunlar paraylan izliyon. Sinemada sekiz filmi izliyon gibi düşün. Bu kanallar da her dizi, film, show ücretli. Konuşanlar var tümüyle argo belalti konuşuluyor ama onun da beğeneni var türbanlı kadın da gelip izliyor bel altı şaka esprilere gülüyor. Sırf onun için para verip izliyorlar. Sen öyle şeylere bakma ABD neler neler yapılıyor.

8.  Alıntı Originally Posted by bisikletci Yazıyı Oku

Sacmaligin daniskasi
    Ahlâk din bununla bozulmaz. Yediğin içtiğin her şey haram günah bu ülkede. Haksızlık hukuksuzluk haramzadelik meslek olmuş. O kadar yandaş helal lokma görmemiş.

Sayfa 24/572 İlkİlk ... 1422232425263474124524 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •