Sayfa 338/398 İlkİlk ... 238288328336337338339340348388 ... SonSon
Arama sonucu : 3182 madde; 2,697 - 2,704 arası.

Konu: EREGL - Ereğli Demir Çelik

  1. Mathias tebrik ederim yine haklı çıktın. Ama Fedor Reis seni ipleyip cevap vermiyor artık büyük haz bizim için Ereğlinin düşmesine zaten alışkınız hiç koymuyor. Yüz yıl geçse adam olmazsın la yazık sana... Biz yüz yıl yaşasak Ereğli almaya devam edicez

  2. LGBT, 3 çocuk gibi çok önemli başlıklar neyse de, iç politika malzemesi malum konu ile Trump'ın ağzından çıkanların eşleşmesi ürkütüyor yatırımcıyı.

  3.  Alıntı Originally Posted by Otuzikibin-Ellibin Yazıyı Oku
    Mathias tebrik ederim yine haklı çıktın. Ama Fedor Reis seni ipleyip cevap vermiyor artık büyük haz bizim için Ereğlinin düşmesine zaten alışkınız hiç koymuyor. Yüz yıl geçse adam olmazsın la yazık sana... Biz yüz yıl yaşasak Ereğli almaya devam edicez
    Reyiz 80 cent demişti değil mi? İşi bilen adamın hali başka oluyor. Keşke bir fon kursa da herkes faydalanabilse bilgisinden

    Reyizi dinlemedim, pişmanım

    Bir daha tevbe

  4. Aklımızı alacak aklımızıı

    Ytd

  5. Eregl den değil de (malum şişik portföydeki vaziyeti) isdmr den alıyorum aldıkça ama öbür hisselerden de giden yok. Gidenlerin de çoğu geri geldi.

    Sepetimin performansı çok kötü aylardır.

    Faiz/ppf tarafı bir miktar topluyor arkayı da 2 geri 1 ileri gibi bir durum çıkıyor meydana. Overdiversified olunca normal tabi bunlar

    Ytd

  6. Seçim gelip para saçılana kadar mal toplayan (eregl özelinde değil bist genel diyorum) toplar, vanalar açılınca vole vurulur, mal gerektiği kadarı ile çakılır, ne eksikse temin edilir kalanla yola devam edilir

    Plan bu bakalım

    Ytd

  7. Çelik İhracatçıları Birliği Yön. Kur. Bşk. üretim miktarlarında 2024'te 2021 ve 2022'nin gerisinde kaldıklarını söylemiş. O dönemde 40 milyon ton olan rakam 15 milyon tona inmiş. 2025'in 2024'e benzer geçmesi bekleniyor. Sektör içinden biri olunca daha doğru yorumlar görüyoruz. Adam öncelikli olarak Avrupa'da daralan talebe dikkat çekmiş, genelde hep Çin konuşuluyordu sektörle ilgili. İkinci olarak Çin'in artan üretimiyle piyasayı domine etmesinden söz etmiş.

    Hemen hemen tüm sektörlerde 2023'e göre ihracat gerilemesi dikkat çekici. 11 temel sektörde de üretimde %25 ile %5 arasında gerileme söz konusu. İhracat arttı söylemleri yüzeysel, detaya bakmak şart.

  8. Birkaç haftadır Abd Iron Steel endeksi epey düştü. Arcelor hissesini takip ediyorum, düştükçe düşüyor... Trump sonrası ne olacak merak ediyorum. Arcelor'da bir fabrika kapatma gibi bir şey gördüm. Kendi özelinde bir sebep de var galiba lakin gene geldik Çin, Trump ve belirsizlikler üçgenine. Abd'de enflasyon verileri de iyi gitmiyor galiba. Valla altın maltın dışında değişen düzelen bir şey gözükmüyor. Borsanın da hali ortada. He bi de tabi 15 lira, 50 cent vs tipler de şimdi saklandıkları bataklıklardan çıkıyor. Allah sabır versin herkese.

Sayfa 338/398 İlkİlk ... 238288328336337338339340348388 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

  • Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •