Sayfa 32/736 ÝlkÝlk ... 2230313233344282132532 ... SonSon
Arama sonucu : 5884 madde; 249 - 256 arasý.

Konu: DOLARDA YÜKSELÝÞ kaçýnýlMAZ xxv

1. Sayýn Týnaz ben hangi partiye oy vereceðimi size mi soracaðým. Ben ÝHL mezunu biriyim.

2.  Alýntý Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazýyý Oku
    Sayýn Týnaz ben hangi partiye oy vereceðimi size mi soracaðým. Ben ÝHL mezunu biriyim.
    Estafurullah.

Ýstediðiniz partiye oy verin, karýþmak kýmsenin haddi deðil.

Ancak, baþkalarýnýn da bu hakkýna saygýlý olun, kýrmadan dökmeden.

3. Sayýn Týnaz ben hangi partiye oy vereceðimi size mi soracaðým. Ben ÝHL mezunu biriyim. Akp ye he desem istesem çocuklarýmý yýllar önce devlet kadrolarýna aldýrýrdým. Ama benim ahlak ve hak anlayýþým bunu reddediyor. Akp den uzak her Parti'ye oy verebilirim güven verecek. Körü körüne hiç kimseye oy vermem.

4.  Alýntý Originally Posted by Tinaz Yazýyý Oku
    Estafurullah.

Ýstediðiniz partiye oy verin, karýþmak kýmsenin haddi deðil.

Ancak, baþkalarýnýn da bu hakkýna saygýlý olun, kýrmadan dökmeden.
    Abi ben CHP ile dalga geçilmesin diye bunu yazdým konya medyasý sakýza çevirdi. 82 Þam 83 Ereðli diye. Bu akp lilerin paylaþtýðý bir slogan. Bende teli olan köylüm çocukluk arkadaþýma iki saat önce Davutoðlu ile ilgili attýðým mesajýn ekran görüntüsünü Ayhan baþkan ve desidero abiye attým. Ben Davutoðluna oy vermem. Ya da o eski Adalet bakaný Sadullah Erginin aday olduðu Ankara'da olsam ne CHP ye ne deva partisine vermem. Deva partili MV de istifa ediyor sebebi birinci sebep muhtemelen Davutoðlu dur.

5.  Alýntý Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazýyý Oku
    Ben Davutoðluna oy vermem. Ya da o eski Adalet bakaný Sadullah Erginin aday olduðu Ankara'da olsam ne CHP ye ne deva partisine vermem. Deva partili MV de istifa ediyor sebebi birinci sebep muhtemelen Davutoðlu dur.
    Sn.Ayasofya,

Hala neler diyorsunuz.

Bunlarýn yaþadýðýmýz sefaletle bir alakasý var mý ?

Yok Deva Partisi yok Davutoðlu.

Bizim birinci önceliðimiz bu soygun çetesine en güçlü muhalefet eden bir partide oylarý birleþtirebilmek olmalý.

Onlar da zaten bu hýrsýzlarý yüce divandan kurtaracak bir oy oranýn peþindeler.

Böyle bir ortamda iki de bir CHP'ye sövmenin bir mantýðý var mý ?

6. Geçen genel seçim aday belirleme ve strateji tam bir faciaydý. Eski Urfa belediye baþkaný Ankara yerine Urfa'dan aday olmalýydý. Ünal Karaman Trabzon da daha çok sevilen biri oradan aday olmalýydý. Sadullah Ergin gibiler de memleketinde aday olmalýydý garanti yerlerde olmalýydý. Meral denen kadýn seçim öncesi adaylarý parayla belirlediði dedikodusu zaten vardý. %1-2 için o gelecek ve deva partili adaylar garanti yerden aday olmamalýydý.

7.  Alýntý Originally Posted by Tinaz Yazýyý Oku
    Sn.Ayasofya,

Hala neler diyorsunuz.

Bunlarýn yaþadýðýmýz sefaletle bir alakasý var mý ?

Yok Deva Partisi yok Davutoðlu.

Bizim birinci önceliðimiz bu soygun çetesine en güçlü muhalefet eden bir partide oylarý birleþtirebilmek olmalý.

Onlar da zaten bu hýrsýzlarý yüce divandan kurtaracak bir oy oranýn peþindeler.

Böyle bir ortamda iki de bir CHP'ye sövmenin bir mantýðý var mý ?
    Ben CHP ye bir kez küfür etmedim. Benim CHP ile ilgili problemim yok. Genel seçimlerde Meral masadan kalkmýþ olsa CHP ye verirdim. CB adayý olarak zaten Kýlýçtaroðluna verdim. Önümüzdeki seçimde þu durumda oy vereceðim parti aday CHP ve adayý.

Alýntý Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazýyý Oku
    Þuana kadar benim CHP ye vurduðum oldu mu ne zaman gördün benim CHP ye vurduðumu. Aileden CHP li deðilim. Genel seçimlerde kýlýçtan oðlu ve iyi partiye verdim. Sebebini yazdým Ýlk üç adayýn ikisi gelecek partiliydi. Seçim günü bunu belirttim.
    Saadete verdim dediydin...
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

Sayfa 32/736 ÝlkÝlk ... 2230313233344282132532 ... SonSon

Yer Ýmleri

Yer Ýmleri

Gönderi Kurallarý

• Yeni konu açamazsýnýz
  • Konulara cevap yazamazsýnýz
  • Yazýlara ek gönderemezsiniz
  • Yazýlarýnýzý deðiþtiremezsiniz
  •