Sayfa 651/736 İlkİlk ... 151551601641649650651652653661701 ... SonSon
Arama sonucu : 5883 madde; 5,201 - 5,208 arası.

Konu: Yatırım Fonları XI

1.  Alıntı Originally Posted by paramanya Yazıyı Oku
    Pfflerdeki devlet tahvil alma zorunluluğu %kac ve ne zaman başlıyor
    En az %10 dibs olmalı ve 28 Şubat'a kadar bu oranı sağlamak zorundalar.

Alıntı Originally Posted by YapraksızYonca Yazıyı Oku
    Selamlar herkese, sn. Regal Ahu tarzı istikrarlı bir borçlanma araçları fonu mu yoksa tbt tarzı yüksek oranda devlet tahvili içeren fon mu? Seri faiz indirimleri devam ederse tbt ihya eder diye düşünüyorum, ahu ise ppf üstü istikrarlı getiriyor gibi bu ara
    AHU tipi fonları sevmiim.
    [RPT] [YOT] [TBT] [DBB] [AK2] [GUV] [TZT] [HST] [OBI] [GTF] [ FIT] [RBF] [APT] [IDN] [GAK]
    Bu fonların içinden AHU laşan olursa. onları eliyorum.
    KAP ta her ay SERPME atıyorum. burası devamlı değişiyor.
    https://youtu.be/5Tc9hgg7fj0?si=eJzPO9-zoJCRFlxV

3. Das alternatifi olup getiri olarak daha iyi öneriniz var mı? Dzm tarzı cdsten etkilenen aramıyorum

4. Merhaba. Birkaç siteye baktım ama bulamadım. Fonların günlük % olarak değişimlerini gösteren bir site var mı? Yani fon fiyatları veya aylık/yıllık değişimleri değil de, tam olarak hangi tarihte % kaç artmış veya azalmış gibi?
    y.t.d.

5.  Alıntı Originally Posted by hissedar Yazıyı Oku
    Merhaba. Birkaç siteye baktım ama bulamadım. Fonların günlük % olarak değişimlerini gösteren bir site var mı? Yani fon fiyatları veya aylık/yıllık değişimleri değil de, tam olarak hangi tarihte % kaç artmış veya azalmış gibi?
    tefasta siz tarih aralığı girerek bulabilirsiniz, yoksa 1600 adet fonun 365 gün üzerinden ve de kimileri için geriye doğru 5 veya daha fazla yıl geri giderek günlük değişimlerini tek tek göstermek o site için pek marginal faydalı bir hizmet olmasa gerek..

6. Merhaba. Az evvel yabancı bir forumda denk geldim:

https://www.kroijer.com/

Videolar yabancı bir yazara ait -lars krojier profesyonel bir finansçı. Ben şahsen kendi yatırımlarımı basit bir sistem yaptım.

Bu yazarın videoları yukarındaki linkte.

Kitabı adı Investing Demystified.

Sistemi çok basitmiş. Videoda yayınlıyor. Herkesin bildiği bir şeyden bahsediyor: Profesyonel yatırımcıların %90'ı (fon yönetim şirketleri) yatırımların bağlı olduğu endeks fonundan az getiriyor. Bir de fon yönetim ücretlerinin uzun vadedeki olumsuz etkilerini yazıyor. Kitaptaki sistem çok basitmiş. Videolarda anlatıyor. Sadece yaş ve risk oranına göre seçim oranları olarak ne yapmanız gerektiğini söylüyormuş.

Şahsen benim hisseler konusunda basit bir mantığım var ve dolar bazında kat be kat arttırdım paramı. Ancak belki e-kitabı alırım. Bilmeyenler için: E-kitap'lar için windows vesairede uyumlu yazılımlar var. Bilgisayarda tablette okuyorsunuz.

Ben gene hisse konusunda kendi bildiğimi okumaya devam edeceğim. Ancak belki kitaptan bir şey kaparız

E-kitap okuyucunuz varsa e-kitap versiyonu 10-15 dolar kadar. gümrüğe falan gerek yok.

7. Cds alerjisi olmayan döviz fonlarından yok mu tavsiyesi olan dolar için

RE PIE takiliyorum bu aralar

Alıntı Originally Posted by regal1 Yazıyı Oku
    Tefastaki parasal fonların en iyisi ve sürekliliği olan PPN dir. Daha doğrusu ppfler son bir yılda aylık 5 yapmamıştır. borçlanmalar şu ara iyi
    yatirim tavsiyesi degil bilgi amacli yazilmistir

Sayfa 651/736 İlkİlk ... 151551601641649650651652653661701 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •