Sayfa 92/100 İlkİlk ... 42829091929394 ... SonSon
Arama sonucu : 796 madde; 729 - 736 arası.

Konu: GEDZA - Gediz Ambalaj

1. Bu sayfada hiç sohbet olmuyor.
    Pkart sayfasında en azından 2 satır sohbet oluyor.
    Hisse kısa sürede yaklaşık %100 yaptı.
    Kimsede tık yok!
    Ben alacağımı aldım, satacağımı sattım.
    Temiz %50 net kar.
    Tahtacıya sonsuz teşekkürler.

Buraya şimdilik veda etme zamanı geldi.
    Tahta benden aldıklarını biraz sindirsin.
    Tahtacının aklı varsa;
    Beni tekrar bu tahtaya bulaştırmaz!
    Er ya da geç alacağımı tahsil ederim.
    Tahtacı davet ederse,
    Sonraki turda görüşmek üzere.
    Paylaşımlarım tamamen hayal ürünüdür. Hiçbir doğruluğu ve geçerliliği yoktur. Boş boş atıp tutanlara nispet ediyorum.

2.  Alıntı Originally Posted by YakupSrh Yazıyı Oku
    Bu sayfada hiç sohbet olmuyor.
    Pkart sayfasında en azından 2 satır sohbet oluyor.
    Hisse kısa sürede yaklaşık %100 yaptı.
    Kimsede tık yok!
    Ben alacağımı aldım, satacağımı sattım.
    Temiz %50 net kar.
    Tahtacıya sonsuz teşekkürler.

Buraya şimdilik veda etme zamanı geldi.
    Tahta benden aldıklarını biraz sindirsin.
    Tahtacının aklı varsa;
    Beni tekrar bu tahtaya bulaştırmaz!
    Er ya da geç alacağımı tahsil ederim.
    Tahtacı davet ederse,
    Sonraki turda görüşmek üzere.
    Burada kemik kadro var lot satmaz bu fiyatlara...3 hane sonrası burayı kalabalık görebilirsin..

3. Burada olanların bazılarında benim gibi pkartıda var...Oradada kemik yatırımcı var......

4. Bu sayfalar çok sessiz.
    İnsanın paylaşım yapası gelmiyor!
    X de hesap açtım.
    Orada aktif paylaşımlar yapacağım.

https://x.com/YakupSrhn/status/1878431420151894223
    Son düzenleme : YakupSrh; 12-01-2025 saat: 17:12.
    Paylaşımlarım tamamen hayal ürünüdür. Hiçbir doğruluğu ve geçerliliği yoktur. Boş boş atıp tutanlara nispet ediyorum.

5.  Alıntı Originally Posted by XTrader+ Yazıyı Oku
    Burada olanların bazılarında benim gibi pkartıda var...Oradada kemik yatırımcı var......
    Eyvallah trader dost um bizler cali arkasından gedzayi takip ederken iki dublede içmeden sohbet etmiyoruz gedza da yolculuk daha yeni başlıyor.hayirli kazançlar.istanbul beykozdan.ytd

6.  Alıntı Originally Posted by Cemal190757 Yazıyı Oku
    Eyvallah trader dost um bizler cali arkasından gedzayi takip ederken iki dublede içmeden sohbet etmiyoruz gedza da yolculuk daha yeni başlıyor.hayirli kazançlar.istanbul beykozdan.ytd
    cemal bey nasılsınız iyisinizdir inşallah..bizde çalı arkasında bekliyoruz gedza ya güveniyoruz....

7.  Alıntı Originally Posted by XTrader+ Yazıyı Oku
    cemal bey nasılsınız iyisinizdir inşallah..bizde çalı arkasında bekliyoruz gedza ya güveniyoruz....
    Dostum çok tessekur ederim iyiyim.yalniz hanim.rahatsiz iki yıldır tedavi devam ediyor o açıdan yazamıyorum arada bir bakıyorum.gedzada p.kartda indeksde kotonda galata vinde pergomonda lidfada ulufada.simdilik bu şekilde yola devam diyorum.birde Pelit sise cam sok market eregli takibinde.kazancin daim olsun sizleri unutmadım inşallah yine eski si gibi her sey guzel olur fakat bu gün içinde bulunduğumuz politik tablo hiç hoşuma gitmiyor ne zaman bu günkü ülkenin hak hukuk adalet sistemi yoluna girerse bizlerde kazanırız enfilasyona göre hep zarardayiz guzel gunleri gelmesi dilegimle bol kazançlar tanıyan dostlarada slm.lar. ytd

Borsa İstanbul A.Ş. Piyasalarında Uygulanacak Gözetim Tedbirleri Yönergesi’nin 5. ve 6. maddelerindeki hükümler
    çerçevesinde,Tedbir Yönetim Sistemi kapsamında, piyasasında gerçekleşen işlemler nedeniyle Gediz Ambalaj Sanayi ve
    TicaretA.Ş.(GEDZA.E) payında 06/02/2025 tarihinden itibaren 1 ay süreyle mevcut “Açığa Satış Yasağıâ€na ilave olarak
    “Krediliİşlem Yasağı†ve “Emir İptalinin, Emir Miktar Azaltımı ile Emir Fiyat Kötüleştirmesinin Yasaklanmasıâ€
    tedbirleriuygulanacaktır. Tedbirlerin uygulanacağı son tarih 05/03/2025’tir.

Sayfa 92/100 İlkİlk ... 42829091929394 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •