Sayfa 985/1005 İlkİlk ... 485885935975983984985986987995 ... SonSon
Arama sonucu : 8033 madde; 7,873 - 7,880 arası.

Konu: Viop LXI

1. bir cok kullanicida Adblock eklentisi var
    eski sahipler cok engellemeye calisti bunu ama bypass adblock detection ile oda asildi
    Sonucta cok eski bir site ve o kadar emek var[Moderatorlerin daha fazla emegi vardir ] umarim mirascilar kendilerini mutlu edicek bir rakama satmislardir
    Tahminim ilerleyen zamanlarda ana domainde farkli bir proje yaparlar forum 2.planda kalir
    guzel bir mobil uygulama vs vs derken parali uyelik secenegi gelir

Eksi zamaninda 9m mi satilmisti ?
    zamaninda su websitesini [faydalari.net]110.000$ a almisti eleman simdi 10.000$ etmez

2007 senesinde guzel bir domain arti gunluk 15k hiti olan bir siteyi ben 23.000$ cash + 2 websitesi ile takas yapmistim
    hayatimda yaptigim en aptalca ticaretti
    suan sattigim siteyi bana geri sat desem herhalde 2.3m$ ister [Aylik tekil hiti suan 15-20m arasinda]
    08/04/2025 itibari ile artik hisse.net e girmiyor ve okumuyorum

2.  Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku
    bu sitenin senelik gideri. taş çatlasın 15-20 bin tale.

keklemişler seni abi.
    Kendileri bilir az paylaşıp çok klibe sardım bu yüzden 🤣 yazı yazarken sayfa zırtpırt yenileniyor eğer kopya yapmasam tekrar yazmak zorunda kalıyorum. Düşün neler çektiğimi.

3. Demin bir sürü yazdım gecenin bunaaatinde insanlar ne ister forumdan derken silindi 30-40 uykusuz üye yarına dair birşeyler mi duymak yoksa kahveye bir takılayım havadan sudan okuyayım mı köşe yazısı gündeme dair. Yine gidecek yazı diye kısa tutuyorum yazdıklarımı.

4. Los angelesı yaktılarsa bize neler yapmazları 4 kere yeniledim yazarken. Yarım kalıyor can sıkıcı
    "Yaşam kendini tecrube edemeyecegin kadar kısa ise başkalarının tecrübelerini deneyebilecegin kadar uzun" Yazdıklarım söylediklerim ve düşüncelerim yatırım tavsiyesi değildir.

Alıntı Originally Posted by Culpable Yazıyı Oku
    bir cok kullanicida Adblock eklentisi var
    eski sahipler cok engellemeye calisti bunu ama bypass adblock detection ile oda asildi
    Sonucta cok eski bir site ve o kadar emek var[Moderatorlerin daha fazla emegi vardir ] umarim mirascilar kendilerini mutlu edicek bir rakama satmislardir
    Tahminim ilerleyen zamanlarda ana domainde farkli bir proje yaparlar forum 2.planda kalir
    guzel bir mobil uygulama vs vs derken parali uyelik secenegi gelir

Eksi zamaninda 9m mi satilmisti ?
    zamaninda su websitesini [faydalari.net]110.000$ a almisti eleman simdi 10.000$ etmez

2007 senesinde guzel bir domain arti gunluk 15k hiti olan bir siteyi ben 23.000$ cash + 2 websitesi ile takas yapmistim
    hayatimda yaptigim en aptalca ticaretti
    suan sattigim siteyi bana geri sat desem herhalde 2.3m$ ister [Aylik tekil hiti suan 15-20m arasinda]
    forumda kalanlar zaten genelikle 50 - 55 i geçmiş yaş.

alışkanlık haline dönüşmüş.. çaya ayak uyduranlar sosyal medyaya kaydı.

hisse neti bitiren zaten sosyal medya özelikle twitter oldu. yatırımcı sayısı 15 milyon falan deniyor düşün yani hissenetin düştüğü durum ise günden güne erimeye devam . forum 10 sene daha var yok. forumu bence önemsemiyorlardır.

anasayfaya haber sitesi vs . veya canlı borsa izleme gibi gibi birkaç şey yapabilirler.

yoksa forumdaki chat tarzı konuşma bu içeriklere google en dandik reklamları çıkarır.

gelirde sürekli düştüğü için.. daha fazla reklam eklersin o da kullanıcıyı bıktırır erimesi hepten hızlanır.

6. Sayfa telefon görünümünde alt kısmı reklamla donatmışlar full site, yukarı yazısını tıklıyamıyorsun. Reklam kalkarsa diye bekliyor ve denk gelirsen tıklayıncaya kadar sayfa yenileniyor. Mobilden masaüstüne geçebilmek için full site var aşağı görmek istiyorsan. Bunu uygulamadan yapsan seni sayfadan atıyor yeniden girmek gerek şifre ile ölme eşek sen emi dedirtiler hep

Alıntı Originally Posted by spenc Yazıyı Oku
    Sayfa telefon görünümünde alt kısmı reklamla donatmışlar full site, yukarı yazısını tıklıyamıyorsun. Reklam kalkarsa diye bekliyor ve denk gelirsen tıklayıncaya kadar sayfa yenileniyor. Mobilden masaüstüne geçebilmek için full site var aşağı görmek istiyorsan. Bunu uygulamadan yapsan seni sayfadan atıyor yeniden girmek gerek şifre ile ölme eşek sen emi dedirtiler hep
    ben bidene bile reklam görmim..

:D:D

8.  Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku
    ben bidene bile reklam görmim..

:D:D
    Vıp yazar mısınız? 😊 yoksa yönetimden mi 🤣

Sayfa 985/1005 İlkİlk ... 485885935975983984985986987995 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız