Şu anda tatil olduğu için resmi görüşme yapma şansımız yok. Anadolu Efes ve ortağıyla 14 Ocak’tan sonra görüşeceğiz. Zaten şu anda ortaklar da kendi aralarında konuşuyor. Tatilden sonra onlar da hükümet yetkilileriyle görüşecekler. Ben mutlu son olacağını ve iyi haberler alacağımızı düşünüyorum. Sadece Anadolu Efes değil tüm Türk şirketleri gerek Başkan Putin gerek Rus iş dünyasında sevilen şirketler. Onların Rusya ile ilgili bir endişe yaşamalarına veya oluşan endişeleri gidermeye yönelik demeç vermelerine bile gerek yok. Anadolu Efes ile de doğrudan ilgili bir konu değil. Ortak girişimde hisse devriyle ilgili müracaat yapılmış ama Rus tarafı onaylamamış. Eğer onay çıksaydı bir sorun da olmazdı. Şimdi tekrar görüşecekler. Önümüz bahar, yaz. İçecek satışları pik yapacak. Siparişlerin verilmesi, satın almaların yapılması gerekiyor. Rus hükümetinin de konuyu çok uzatmayacağını inanıyorum. Tekrar vurgulamak isterim ki amaç Türk şirketlerine zarar vermek veya hisselerinin düşmesini sağlamak değil ve 15 Ocak’tan sonra iki taraftan da resmi açıklama olacağını düşünüyorum.”
Burda böyle yazıyor 240 lardan 170 lere geldi eğer bu olaylardan sonra Efes Rusya’daki diğer ortağının paylarını da alabilirse eski durumundan daha güzel olur her şerde bir hayır vardır derler belkide daha iyi olur.
Yer İmleri