Sayfa 711/1200 İlkİlk ... 211611661701709710711712713721761811 ... SonSon
Arama sonucu : 9598 madde; 5,681 - 5,688 arası.

Konu: Orta uzun vadeli (Boğa) hedefe kadar disiplin

Beyler borsada inanılmaz bir rally var.

Bunu ben söylemiyorum. çoğu kağıdın grafiğine bakın. Bist tarihinin en büyük rallysindeyiz.

Ve kimse bunun farkında değil. Yani böyle bir açı ile yükseliş trendi hiç bir zaman olmamış.

2000 rallysinden bile büyük bir çıkış var. ama bu her kağıtta değil tabiki.
    Twitter : @Sacro_trade
    Boğa piyasaları kötümserlikten doğar,Kuşkuculukla gelişir,iyimserlikle büyür,coşku ile ölür.

2.  Alıntı Originally Posted by Sacrosanct Yazıyı Oku

Bunu ben söylemiyorum. çoğu kağıdın grafiğine bakın. Bist tarihinin en büyük rallysindeyiz.

Ve kimse bunun farkında değil. Yani böyle bir açı ile yükseliş trendi hiç bir zaman olmamış.

Endeks te artık motorlar bağırıyor hafta başından beri 200-300 puanda top çevirmece ,
    Tahtaların çoğu yüksek pirimler yaptı bundan önce borsa %1 düştüğünde çoğu tahta en az zararla kapatırdı günü,
    Şimdi böyle bir yüzdeler başlarsa tahtalardada düşüşleri sert beklerim .
    Tahtalarda eskiden temel arıyordu millet şimdi bakıyorsun birileri açıkla , kredi li işlemlerle uçuruyor çoğu temeli olmayan tahta petkim gibi tahtaları yakaladı ha ne olacak endekste ve global de nasıl momentum yükseliş olduysa dönüştede momentum düşüş olacak ve ne olduğu belli olmayan bir sürü tahta yı ama patron ama tetikçi tutarak uçurdular onların aşağı inişide sert olacak .Eylül kasım arası tokatlama zamanı olacak.Son bilanço bankalar iyi satın alınacak 110-12 bin sene sonu beklentim.
    bol kazançlar

3.  Alıntı Originally Posted by Goodbye Yazıyı Oku
    Aralikta dahi faiz artiramaz.Memlekete o kadar doviz girisi varken, buyuk yatirimlar icin planlar yapilmisken, dolar avroya ihtiyac varmiki? Bir dusunmek lazim.Bir sure daha seyr etmeye deger.Bist 120 K yolculugu bu haber ile bir bakima teyid edilmistir.Kimbilir ? 150 K bile konusulur Agustosta
    YTD
    Teşekkürler hocam çok sağol .tat gıdaya devam

General Mobile 4G cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4.  Alıntı Originally Posted by Sacrosanct Yazıyı Oku

Sayn socrano kardeş emlak konut biliyosun ki zirve üzeri bigün kapanş yapti(3.26) ve ertesi gün sert satş yedi.gyo endeksindeki drenci olan 3.32 den döndü tabi.biliyosun yabancı son bir ayda daha önceki aylardaki ( mart nisan gibi) sattı malları yerine koydu ( 70milyon lot civarı) ben temelciym tekniğin kralı sensin.soru şu emlak shov un başlaması için hangi seviyenin geçilmesi ve üzerine kapanş şart( bu kapanş üç günmü olmalı)???
    Bizim ki var olma mücadelesi ,savaşmamız bundandır...

Faizlerde bi dusmeye baslasa ve 10 altina inme sinyali verse, Bist bunun gibi bisey olurdu

Alıntı Originally Posted by berkehan1071 Yazıyı Oku
    Sayn socrano kardeş emlak konut biliyosun ki zirve üzeri bigün kapanş yapti(3.26) ve ertesi gün sert satş yedi.gyo endeksindeki drenci olan 3.32 den döndü tabi.biliyosun yabancı son bir ayda daha önceki aylardaki ( mart nisan gibi) sattı malları yerine koydu ( 70milyon lot civarı) ben temelciym tekniğin kralı sensin.soru şu emlak shov un başlaması için hangi seviyenin geçilmesi ve üzerine kapanş şart( bu kapanş üç günmü olmalı)???
    zor bir soru.

ben öyle klasik şeyler söylemem. mesela derler 2 gün kapanış beklenmeli yok 3 falan. bu senetten senede değişir.

emlak ise tekniği çok komplike. yani çok zor.

3,20 ile 3,40 arası güçü bir görelim ona göre. önemli olan hacim ve göstergedir. güçtür önemli olan.
    Twitter : @Sacro_trade
    Boğa piyasaları kötümserlikten doğar,Kuşkuculukla gelişir,iyimserlikle büyür,coşku ile ölür.

7.  Alıntı Originally Posted by Sacrosanct Yazıyı Oku

http://imageturko.com/?di=PP4I

bu iş yapar mı ustad
    bu kagıt o kagıtlardan olabılır mı ?

8. Link için Kar ve Sacro hocaya teşekkürler...

GM 5 Plus cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 711/1200 İlkİlk ... 211611661701709710711712713721761811 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •