Sayfa 57/187 İlkİlk ... 747555657585967107157 ... SonSon
Arama sonucu : 1492 madde; 449 - 456 arası.

Konu: PETKM - Petkim Petrokimya Holding A.Ş.

Şakir gizli gizli okuyon ogreniyormusun orada burada birşeyler.. iki tane essekten birini seçtin hangisi önce dehler dedin orada beni görünce şaşırdın. benim asıl tecrübeli olduğum mekan orası bunda henüz 5 yılına yaklaştım 3-5 ay sonra 5 olacak bura.. Shakira.. ytd

Ayasofya hc da mı benzi kara? Mevzusu ne acaba.
    "Yaşam kendini tecrube edemeyecegin kadar kısa ise başkalarının tecrübelerini deneyebilecegin kadar uzun" Yazdıklarım söylediklerim ve düşüncelerim yatırım tavsiyesi değildir.

Alıntı Originally Posted by spenc Yazıyı Oku
    Ayasofya hc da mı benzi kara? Mevzusu ne acaba.
    Hocam rahat ol burada hemen hemen herkesin benzi soluk benizli olmuştur. Adam herkesin benizini soldurdu. Ytd

4. Ayasofya senarist
    Kafasına göre senaryo üretip garaoğlanlar ile sekiz filmi çekiyor ve afrikaya sekiz işçisi olarak gitmeyi düşünüyor
    Sen Nijeryalı yazınca o mevzuu aklıma geldi
    Hamdım Piştim Yandım

Ooo o zaman senaristse ayni zamanda fenomen de olmalı bu durum burası için tehlike arz eder. Fenomenlerin takipcisi de çok olur bu yüzden sıkıntılı. Bildiğimiz üzere kuşku site, pikpok, carcurt gibi yerlerde coşku olunca tahtacı kırbacı hazırlıyor. Neyseki oralarda bu sıralar pek paylaşım yok. Ytd

6.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Ayasofya senarist
    Kafasına göre senaryo üretip garaoğlanlar ile sekiz filmi çekiyor ve afrikaya sekiz işçisi olarak gitmeyi düşünüyor
    Reisim hünkârım zenci mi beyaz mi şöyle anlatıyorlar tecrübe eden. Kalın bağırsağı geçip boğazına doğru geliyorsa bu gara oğlanlar. Yok hafifçe bir oynama var kimildama gibiyse beyaz Japon. Gara oğlanlar nefesini kesiyor diyorlar tecrübe edenler.

7.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Ayasofya senarist
    Kıvırma beraber gidiyorduk afrigaya hatta sen rekor denemesine katılcaktın. İkinci film de var onu da he de hemen çekelim Bremen mızıkacıları. En uzun boylu figür sen olacan orada. Reisim hünkârıma bu yakışır

Alıntı Originally Posted by spenc Yazıyı Oku
    Şakir gizli gizli okuyon ogreniyormusun orada burada birşeyler.. iki tane essekten birini seçtin hangisi önce dehler dedin orada beni görünce şaşırdın. benim asıl tecrübeli olduğum mekan orası bunda henüz 5 yılına yaklaştım 3-5 ay sonra 5 olacak bura.. Shakira.. ytd
    Vay arkadaş şaka maka yazarken nasıl geçti bunca zaman. 5 yıl önce geldiğimde burada 10 yıldır bekleyen vardı onlar duruyorsa 15 yıl olmuştur. Bir arpa boyu cent ilerlememisim ya enflasyoncent bazlı bakınca. Bu nasıl olur ama olmuş. Beş yıl burada laylaylom cabasi.. ytd

Sayfa 57/187 İlkİlk ... 747555657585967107157 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •