Sayfa 131/1006 İlkİlk ... 3181121129130131132133141181231631 ... SonSon
Arama sonucu : 8046 madde; 1,041 - 1,048 arası.

Konu: Viop LXII

akşam seansı şortla uğraşmayın bence.. 302 den 175 e basan muma tekrar çıkıyorsa ve geçiyorsa elindeki şortları yavaşça bırakacan..viopta inatlaşma olmaz..
    Ne içindeyim zamanın ne de büsbütün dışında; yekpare geniş bir anın,parçalanmaz akışında bir garip rüya rengiyle uyuşmuş gibi her şekil,rüzgarda uçan tüy bile benim kadar hafif değil..

2.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    ekonomist mi kaldığın tokatlı bu arkadaşın o iddiası vardı mesleğine yazmış sahada göremedik ekonomist en pahalı kelime şuanda ülkede
    o zaman tıp doktoru olacaktı,sonradan fikir değişikliği yaptıysa bilmiyorum, ama zehir gibi kafası vardı,şimdi o biraz kıllandırıyor beni..

3.  Alıntı Originally Posted by katırcı_bedri Yazıyı Oku
    bazı kağıtlar obo hedefini tamamladı..ama endeksi asılı bıraktı..tuzak olabilir..sen kontratları biraz hafiflet bence..
    akşam hareketinde aşağı basıcam dedimdi okuduysan 11188 burayı xbank dan el gelmeyince biraz hafifledi çocuklar kolay para bu sene yok bedri xbank 14500 altı günlük kapanışlarda ekleme olunucak
    saatlikte 11362 üzerinde kapanışta tamamen kapatır çocuklar strateji 2 yönlü böyle
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

Alıntı Originally Posted by D83 Yazıyı Oku
    Bedri kosss
    Epik başladı
    şu an amerikaya momentum veriyom yarın günümüz güzel geçsin diye..
    Ne içindeyim zamanın ne de büsbütün dışında; yekpare geniş bir anın,parçalanmaz akışında bir garip rüya rengiyle uyuşmuş gibi her şekil,rüzgarda uçan tüy bile benim kadar hafif değil..

5.  Alıntı Originally Posted by snob77 Yazıyı Oku
    o zaman tıp doktoru olacaktı,sonradan fikir değişikliği yaptıysa bilmiyorum, ama zehir gibi kafası vardı,şimdi o biraz kıllandırıyor beni..
    Bizim tokatçıda zehir gibi adam bir anda sindooooooooooooooo diye bağırmaya başlıyor, araba kullanırken en tepeden geçen 41 işlem var 34 bunun çıkıyor 100 puan terste kalıyor ama karla kapatmış oluyor ilginç bizim tokatçıda zehir gibi
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

6.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Bizim tokatçıda zehir gibi adam bir anda sindooooooooooooooo diye bağırmaya başlıyor, araba kullanırken en tepeden geçen 41 işlem var 34 bunun çıkıyor 100 puan terste kalıyor ama karla kapatmış oluyor ilginç bizim tokatçıda zehir gibi
    kendisi ile aynı sınıfta okuyan çocuk 10 saat ders çalışırdı,bizim tokatlı ya bizimle batak oynar ya da kızılayda gezerdi ondan yüksek not alırdı.Aynı kişi ise o yazdıklarına inansan iyi olur.

Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    akşam hareketinde aşağı basıcam dedimdi okuduysan 11188 burayı xbank dan el gelmeyince biraz hafifledi çocuklar kolay para bu sene yok bedri xbank 14500 altı günlük kapanışlarda ekleme olunucak
    saatlikte 11362 üzerinde kapanışta tamamen kapatır çocuklar strateji 2 yönlü böyle
    Sindoma faiz indirimi bankaların hoşuna gider..haftaya faiz kararıyla bir yukarı yaptırsan millet işini görsün..endeksi bozmasın..sonra bofa bir bahane bulur satar zaten..

8.  Alıntı Originally Posted by snob77 Yazıyı Oku
    kendisi ile aynı sınıfta okuyan çocuk 10 saat ders çalışırdı,bizim tokatlı ya bizimle batak oynar ya da kızılayda gezerdi ondan yüksek not alırdı.Aynı kişi ise o yazdıklarına inansan iyi olur.
    tamam işte uyuyor pala daha bantı geçirmeden bizimki ya long ya şort oluyor okadar eli hızlı
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

Sayfa 131/1006 İlkİlk ... 3181121129130131132133141181231631 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •