Sayfa 516/647 İlkİlk ... 16416466506514515516517518526566616 ... SonSon
Arama sonucu : 5176 madde; 4,121 - 4,128 arası.

Konu: FROTO - Ford Otosan

1.  Alıntı Originally Posted by finans_mt Yazıyı Oku
    6 ayda TL bazli sifir getir.
    Ppfte %25 net getiri birakilmis oldu.
    Yani aslinda froto o gunden beri tl bazli %20 dusmus oldu.

100 yil oncesi kafaya sahip sirketlerin devri bitti. Toaso once yikilir, bu biraz daha idare eder ama sonuc belli.
    6 ay evvel 1130 muydu neydi ben komple satarken. Haziran sonu temmuz başı falan.O gün tl faize koyan adam 1400 tl si var. Hissede kalan adamın 900 ü. Hadi olur böyle vakalar normal ama anormal olan hisse 400 den 1200 e giderken tek yazısı olmayanların 1200 lerde birden bire bitiverip hisse gazlamaya başlamaları idi.

2. Açıklamalar
    Şirketimizin 350.910.000 TL tutarındaki çıkarılmış sermayesinin, 3.158.190.000 TL artırılarak (%900) 3.509.100.000 TL 'ye çıkarılmasına ve sermaye artırımında kullanılacak olan 3.158.190.000 TL'lik tutarın, artırım tarihindeki pay sahiplerine payları oranında bedelsiz pay olarak dağıtılmasına karar verildiği 19 Kasım 2024 ve 27 Kasım 2024 tarihli KAP açıklamaları ile duyurulmuştur.

Yönetim Kurulumuzun 15 Ocak 2025 tarihli toplantısında, sermayeye ilave edilen 3.158.190.000 TL'nin, ilgili hesaplardan Şirket sermaye hesabına aktarıldığının ve böylece sermaye artırım işleminin tamamlandığının yeminli mali müşavirlik tasdik raporu ile tespit edilmesine istinaden, artırılan 3.158.190.000 TL'lik sermayeyi temsil eden paylara ilişkin ihraç belgesinin onaylanması ve esas sözleşmenin sermayeye ilişkin maddesinin yeni şekline uygun görüş verilmesi için Sermaye Piyasası Kurulu'na başvurulmasına ve sonrasında payların dağıtımı için gerekli işlemlerin yapılması amacıyla Merkezi Kayıt Kuruluşu nezdinde yapılacak başvurular dahil gerekli işlemlerin yürütülmesine karar verilmiştir.

İşbu açıklamamızın İngilizce çeviri metinlerinde herhangi bir farklılık olması durumunda, Türkçe açıklama esas kabul edilecektir.

Açıklamalar
    Şirketimizin 350.910.000 TL tutarındaki çıkarılmış sermayesinin, 3.158.190.000 TL artırılarak (%900) 3.509.100.000 TL 'ye çıkarılmasına ve sermaye artırımında kullanılacak olan 3.158.190.000 TL'lik tutarın, artırım tarihindeki pay sahiplerine payları oranında bedelsiz pay olarak dağıtılmasına karar verildiği 19 Kasım 2024 ve 27 Kasım 2024 tarihli KAP açıklamaları ile duyurulmuştur.

Yönetim Kurulumuzun 15 Ocak 2025 tarihli toplantısında, sermayeye ilave edilen 3.158.190.000 TL'nin, ilgili hesaplardan Şirket sermaye hesabına aktarıldığının ve böylece sermaye artırım işleminin tamamlandığının yeminli mali müşavirlik tasdik raporu ile tespit edilmesine istinaden, artırılan 3.158.190.000 TL'lik sermayeyi temsil eden paylara ilişkin ihraç belgesinin onaylanması ve esas sözleşmenin sermayeye ilişkin maddesinin yeni şekline uygun görüş verilmesi için Sermaye Piyasası Kurulu'na başvurulmasına ve sonrasında payların dağıtımı için gerekli işlemlerin yapılması amacıyla Merkezi Kayıt Kuruluşu nezdinde yapılacak başvurular dahil gerekli işlemlerin yürütülmesine karar verilmiştir.

İşbu açıklamamızın İngilizce çeviri metinlerinde herhangi bir farklılık olması durumunda, Türkçe açıklama esas kabul edilecektir.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Adana
    Gönderi
    11,123
    Arkadaşlar şunlara yazıp durmayın bence.. Gereksiz polemik adamların hobisi... Ben kendi yatırımımla ilgili herhangi bir sıkıntı duymuyorum.. Bunlarda bende engelli zaten.. Yazmasanız ve alıntı yapmasanız hiç görmeyecem.... Bu tür insanlar bu forumda 10-15 yıl öncede vardı... Boşverin , kendi kendilerine konuşsunlar... Tabiki herkesin parası kendine... Zararıda karıda kendine.. Bu adamların bu kadar ısrarı kendilerinin sıkıldıklarını ve buraya deşarj olmak için geldiklerini gösteriyor.... Ben çok rahatım..Çünkü elimde 7 hisse var..Ve biliyorumki her hisse zamanı gelince gidecek... Zaman sorunum ya da maddi kaygım yok.. bence sizde sallamayın.. Benim frotolar duruyor..eklemede yapıyorum... Son alımlarımda ortalama 937 civarına geldi... Ama inanın 1500 de olsa sıkıntı yapmam..dediğim gibi portföy candır.
    Burdaki tüm yorumlarım yatırım tavsiyesi değildir.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Adana
    Gönderi
    11,123
     Alıntı Originally Posted by foton Yazıyı Oku
    Açıklamalar

Açıklamalar

Demek sonunda başvuru yapıyorlar..Güzel... Gerçi bedelsizin bir anlamı ve etkisi yok bilançoda... Ama bu hikayede burada sona ersin.... Son gelen raporlar kar marjlarında düşüş olsada satışlarda ciddi bir gerilemenin olmadığını gösteriyor....Yalnız Eur/usd paritesi önemli ..orası karı törpülüyor olabiliir mi? bilemiyorum. Ama AB ekonomisi rusya ukrayna savaşının bitmesi ile düzelecektir diye düşünüyorum.

5. Mallari tasimak icin bedava calisacak hammal da lazim piyasaya.

6.  Alıntı Originally Posted by human01 Yazıyı Oku
    Arkadaşlar şunlara yazıp durmayın bence.. Gereksiz polemik adamların hobisi... Ben kendi yatırımımla ilgili herhangi bir sıkıntı duymuyorum.. Bunlarda bende engelli zaten.. Yazmasanız ve alıntı yapmasanız hiç görmeyecem.... Bu tür insanlar bu forumda 10-15 yıl öncede vardı... Boşverin , kendi kendilerine konuşsunlar... Tabiki herkesin parası kendine... Zararıda karıda kendine.. Bu adamların bu kadar ısrarı kendilerinin sıkıldıklarını ve buraya deşarj olmak için geldiklerini gösteriyor.... Ben çok rahatım..Çünkü elimde 7 hisse var..Ve biliyorumki her hisse zamanı gelince gidecek... Zaman sorunum ya da maddi kaygım yok.. bence sizde sallamayın.. Benim frotolar duruyor..eklemede yapıyorum... Son alımlarımda ortalama 937 civarına geldi... Ama inanın 1500 de olsa sıkıntı yapmam..dediğim gibi portföy candır.
    Özelden 7 hisseyi yazar mısın sn human.
    Temettüleri koyacak hisse lazım.
    Finanscıya vereyim çalışsın benim için.
    Ytd

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Adana
    Gönderi
    11,123
     Alıntı Originally Posted by uzunvade87 Yazıyı Oku
    Özelden 7 hisseyi yazar mısın sn human.
    Temettüleri koyacak hisse lazım.
    Finanscıya vereyim çalışsın benim için.
    Ytd
    attım.... ......

8. sıkıntı olmazsa, hangi hisseleri taşıyorsunuz hocam paylaşırmısınız ? public olmasın derseniz özelden'de yazabilirseniz sevinirim,

oturup üstüne çalışalım kendi çapımızda,

hürmetle,

Sayfa 516/647 İlkİlk ... 16416466506514515516517518526566616 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •