Sayfa 68/581 İlkİlk ... 1858666768697078118168568 ... SonSon
Arama sonucu : 4643 madde; 537 - 544 arası.

Konu: DOLARDA YÜKSELİŞ kaçınılMAZ xxv

1. Ben askerde iken kısa dönem iki tane elektrik yüksek mühendisi gelmiş yemek hanede bulaşık yıkıyordu. Farkettim yemekhane çavuşunu uyardım bunlar ülkenin yetiştirdiği ender kaliteli insanlar bunlara bunu yaptırma dedim onları aldım revirde misafir ettim. Bölükte emniyet müdürü vardı kısa dönem onun yediği dayağı biliyorum. Benim olduğum yer ve zaman da dayak boldu. Hakimler savcılar vardı kısa dönem. En çok ezilen de onlar. Astsubay çok severdi onları ezmeyi.

Cezayir bizden önce gider uzaya.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

3.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Ben askerde iken kısa dönem iki tane elektrik yüksek mühendisi gelmiş yemek hanede bulaşık yıkıyordu. Farkettim yemekhane çavuşunu uyardım bunlar ülkenin yetiştirdiği ender kaliteli insanlar bunlara bunu yaptırma dedim onları aldım revirde misafir ettim. Bölükte emniyet müdürü vardı kısa dönem onun yediği dayağı biliyorum. Benim olduğum yer ve zaman da dayak boldu. Hakimler savcılar vardı kısa dönem. En çok ezilen de onlar. Astsubay çok severdi onları ezmeyi.
    Salih bu ne iş ben ,hakim savcı dövecek astsubay hiç tanımadım biz Gaziemir de , Ulaştırma okulunda yedek subay öğrencisiyken yan tarafta da astsubay sınıf okulu vardı astsubaylarla Aramızda bir gerginlik oluştu çünkü bunlar biraz okumuş adam sevmez ama ben hiçbir hiçbir zaman ne emniyet müdürü ne de hakim savcı dövebileceklerini zannetmiyorum yani Emniyet Müdürü dövmek biraz göt İster , yani istersen illa saldırır,döversin de sonra ne olursun onu bilemiyorum.

Biz okulda iken takım komutanlarını bir ankette şikayet ettik, sanıyorum 141 öğrenciden 11 kişiymişiz ,tabii ben olmadan olmaz o zaman kimdi Okul Komutanı Tuğgeneral Okan Çelik tek tek bütün yazdıklarımızı okumuş takım komutanları da asteğmen ama 2, 3 dönem kıdemli cart curt etme eğilimleri vardı general onların bu eğilimlerini gayet güzel bir şekilde düzeltti , acayip ayar verildi kendilerine geldiler biz böyle bir şey olabileceğini hiç ummazdık dediler, tabii ben çok usulüne uygun yazdım aramızda o zamanın spk başkanının oğlu, üst düzey subay çocukları , associated press de muhabir arkadaşlar vardı. Öyle sen çık yozgatın köyünden lise bitir 2 yıl astsubay hazırlama okulu 6 ay sınıf okulu bana kral kesil.

Tabii yoklama çeker sen izin verirsen yapar mı yapar, cahil cesareti diye birşey var. Ben bazı durumlarda dayağa karşı değilim zira çok pislik adam gelir ama dayaktan iyi metodlar var mı var burada uzatmaya gerek yok.

Askerlik başımızın tacı ama insan onuru ayaklar altına alınmadan.
    No animal will sleep in a bed /with a sheet. Duyda sakın inanma .

4.  Alıntı Originally Posted by Desidero74 Yazıyı Oku
    Salih bu ne iş ben ,hakim savcı dövecek astsubay hiç tanımadım biz Gaziemir de , Ulaştırma okulunda yedek subay öğrencisiyken yan tarafta da astsubay sınıf okulu vardı astsubaylarla Aramızda bir gerginlik oluştu çünkü bunlar biraz okumuş adam sevmez ama ben hiçbir hiçbir zaman ne emniyet müdürü ne de hakim savcı dövebileceklerini zannetmiyorum yani Emniyet Müdürü dövmek biraz göt İster , yani istersen illa saldırır,döversin de sonra ne olursun onu bilemiyorum.

Biz okulda iken takım komutanlarını bir ankette şikayet ettik, sanıyorum 141 öğrenciden 11 kişiymişiz ,tabii ben olmadan olmaz o zaman kimdi Okul Komutanı Tuğgeneral Okan Çelik tek tek bütün yazdıklarımızı okumuş takım komutanları da asteğmen ama 2, 3 dönem kıdemli cart curt etme eğilimleri vardı general onların bu eğilimlerini gayet güzel bir şekilde düzeltti , acayip ayar verildi kendilerine geldiler biz böyle bir şey olabileceğini hiç ummazdık dediler, tabii ben çok usulüne uygun yazdım aramızda o zamanın spk başkanının oğlu, üst düzey subay çocukları , associated press de muhabir arkadaşlar vardı. Öyle sen çık yozgatın köyünden lise bitir 2 yıl astsubay hazırlama okulu 6 ay sınıf okulu bana kral kesil.

Tabii yoklama çeker sen izin verirsen yapar mı yapar, cahil cesareti diye birşey var. Ben bazı durumlarda dayağa karşı değilim zira çok pislik adam gelir ama dayaktan iyi metodlar var mı var burada uzatmaya gerek yok.

Askerlik başımızın tacı ama insan onuru ayaklar altına alınmadan.
    Yemin ederim bir üsteğmen saçı biraz uzun öyle çok değil belki usta askerden biraz büyük okul komutanı kurmay albay bir hafta disko verdi kurallara göre revirde yatıyordum geceleri gündüz derse giriyordu bir de asteğmen saç cezası yüzünden revirde yattı bir hafta. Bizde iki asteğmen vardı. Okulda ki subay astsubay sayısı 500-600 vardır. Bizde 50 tane binbaşı vardı yarbay albay 10 larca bunların çoğu öğretmen muazzaf değil onlar azdı ama ana avrat küfür eder tekme tokat döverdi. Bizim dişçi üsteğmen bir rütbeli subayın ağzına tabanca namlusunu soktu. Babası bir paşa ile aynı dönem diye söylediler. O iki astsubay bölüğün anasını ağlatıyordu. İntihar eden firar eden eksik olmazdı. Bende iki ay revire geçmeden tel örgüye baktım nasıl firar ederim diye. Okulun resmi var o okulun kalolufer borularını akşama kadar silip yemekten sonra ot yolup gece patates soymaya gidiyorduk. Revirde işimi iyi yaptığım sürece rahattım. Bölük facia günlük ceza vardı ya dikenin içinde sürünüyor böyle ceza var. Bizim devre biri ilk denetim de Paşa'nın elini öpmüş hoş geldiniz paşam diye. Bir ay öğle arasında sıcakta kepsiz sağa sola dön yaptık ceza olarak. Dayaktan delireni gördüm.

5. 269 dönem Amasya. bir ayda 67 kilodan 58 kiloya düştüm. Bölük komuttanımız Ülkem BAŞ tı. ADAM dı. Ama çok agresifti.

6. Sen ordonatsın anladığım, okul komutanı nasıl kurmay albay olmuş anlamadım ama bu dediklerin orada olmuşsa, ki olmuş yazdın ben o kurmay albayın emekliye sevk edilme ihtimalini çok yüksek görüyorum o dönemde general olmadan.

Zaten" Paşam" diye konuşabilmesi için o Paşa'nin bir üstü olması lazım konuşanın , bunu öğretememiş bir okul komutanı orada görevine devam edebiliyorsa bunu duyan o Paşa da Paşa değildir.

Neyse geçelim..

Alıntı Originally Posted by MKELES Yazıyı Oku
    269 dönem Amasya. bir ayda 67 kilodan 58 kiloya düştüm. Bölük komuttanımız Ülkem BAŞ tı. ADAM dı. Ama çok agresifti.
    Yine mi 69 üstadım.
    [emoji23]
    Ben de 253. dönem.
    Ayhan başkanın memleketinden.

8.  Alıntı Originally Posted by EGEDUK Yazıyı Oku
    Yine mi 69 üstadım.
    [emoji23]
    Ben de 253. dönem.
    Ayhan başkanın memleketinden.
    Aklıma gelmemişti.
    Sayın desidero Hırsızın ustası maktülü soyarken zevk verdirirmiş.

Sayfa 68/581 İlkİlk ... 1858666768697078118168568 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •