Artan

10,57 9.99 18:10
4,52 9.98 18:10
14,78 9.97 18:10
216,20 9.97 18:10
6,95 9.97 18:10
Artan Hisseler

Azalan

61,75 -9.99 18:10
321,00 -9.96 18:10
90,40 -9.96 18:10
52,20 -9.92 18:10
52,80 -9.9 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

12.553.298.453,05 18:10
11.129.027.275,04 18:10
10.481.881.526,54 18:10
7.516.600.316,75 18:10
6.263.391.343,00 18:10
Tüm Hisseler
Sayfa 1/2 12 SonSon
Arama sonucu : 1359 madde; 1 - 8 arası.

Konu: ANACM - Anadolu Cam Sanayii A.Ş.

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
     Alıntı Originally Posted by Tunai Yazıyı Oku
    Her zaman diyorum orda ne yazdığı önemli değil, siz elinize geçebilecek meblağa bakacaksınız orda maliyet 10 yazsa ne 5 yazsa ne.

Benimki de düzgün hesaplanmış, temmettü de düzgün hesaplamıştı bunda da düzgün hesaplamış, pazartesi günü yapmıştı hesabını. Ben meblağı da gösterdiği için kontrol bile etmedim. Sadece bedelsizden sonra ne kadar hisse artmış ona baktım o kadar.
    aynı tartışmalar soda forumunda oldu yüzde hesaplamayı bilmiyorsunuz.sonrada küçük yatırımcı ağlar forumda maliyet yüksek zarardayım diye hatayı kendinizde arayın hep ben hatayı hep kendimde ararım o yüzden maliyet 1,76

2.  Alıntı Originally Posted by anadolulu alp Yazıyı Oku
    kaç açtı anacm 2,25 açlış yaptı yanlış diyordun benim hesaplamaya.
    Sizin hesaplamaya hiç yanlış demedim üstadım. O yazdığım mesaj size değildi. Ben cuma günü seansı takip edemedim. O yüzden nerden bölüneceğini hesaplamaya çalışıyordum.

Ben bankalar yanlış hesaplıyor da demedim. Arkadaşlar maliyette yanlışlık var diye söyleyince hesaplamayı döktüm ortaya.

Bir önceki sayfadaki yüzde hesabım da doğru ayrıca.

Benim orda da daha önce de söylediğim orda ne yazdığı önemli değil, kaç paraya aldığınızı biliyorsunuz, bugünkü fiyatla elinize geçecek hisse belli, oraya bakmayın hesabı siz yapın hala hatalı bir durum varsa -ki olamaz- çözelim diyorum.

3.  Alıntı Originally Posted by anadolulu alp Yazıyı Oku
    aynı tartışmalar soda forumunda oldu yüzde hesaplamayı bilmiyorsunuz.sonrada küçük yatırımcı ağlar forumda maliyet yüksek zarardayım diye hatayı kendinizde arayın hep ben hatayı hep kendimde ararım o yüzden maliyet 1,76
    Görmediğimiz rakamlar hakkında bu kadar net konuşmamak lazım ;)
    Bölünme öncesi 3.30 maliyet. Sonrasında portföye 2.25 den takviye ve şuanda hisse fiyatı 2.35 iken bankanın yazdığı maliyet 2.39..
    Hesapta duran parada yanlışlık yok ama bu maliyet rakamı üç beş ay sonra yanıltır..
    Bankaların hesaplamasında iki yöntem var ve ziraat ikinciyi kullanıyor..

Alıntı Originally Posted by esiyok Yazıyı Oku
    Bölünme öncesi 3.30 maliyet. Sonrasında portföye 2.25 den takviye ve şuanda hisse fiyatı 2.35 iken bankanın yazdığı maliyet 2.39..
    Hesapta duran parada yanlışlık yok ama bu maliyet rakamı üç beş ay sonra yanıltır..
    iş bankası arkadaşım maliyet 1,76 anlıyorsun.

Siz küçük yatırımcılar tuhaf insanlarsiniz.

6.  Alıntı Originally Posted by anadolulu alp Yazıyı Oku
    Siz küçük yatırımcılar tuhaf insanlarsiniz.
    İş bankasındaki hesabımda 1 tl altında maliyetli şişecam var, aldığım tarihi bile hatırlamadığım. Gelgelelim ziraat yatırımın maliyet hesaplamasından bahsediyoruz..
    Not: büyük yatırımcının forumda işi yok zaten

İş bankasındaki hesabımda 1 tl altında maliyetli şişecam var, aldığım tarihi bile hatırlamadığım. Gelgelelim ziraat yatırımın maliyet hesaplamasından bahsediyoruz..
    bende küçük yatırımcıyım forum köşelerinde ne işim olur.bugün iyi anadolu cam maliyet 1,76 hah.

bende sadece şişe yok soda hissesinde param kalmadı,trkcm 2,18 maliyet ve anadolu cam bundan sonra hangisi iyi kuvvetli çeyrek açıklarsa ağırlığımı oraya kaydırırım zaten ikisinde maliyetim düşük sayılır ben aynı hissede al,sat yapmam benim için önemli olan yazan maliyettir 2013 mayısa göre daha fazla dolar alabilirim hisselerimi satarsam kaldı ki dolar da belli dönemlerde ralli yapmıştı fakat borsada doğru zaman doğru hisse ve doğru maliyet bu hem zor hem basit ve sabır.cam hayattır.

Sayfa 1/2 12 SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •