Neyse fazla yazmayalım bizim emektar/emeklileri rahatsız edip uykularını kaçırmayalım![]()
Neyse fazla yazmayalım bizim emektar/emeklileri rahatsız edip uykularını kaçırmayalım![]()
Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldığım notlardır.Bu bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir
Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldığım notlardır.Bu bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir
[QUOTE=paslı çivi;6965769]Vay be gecmis yıllara bakkk makine takım o zaman 41 kat hareket yapmıştı
Şimdi 2 liraya ihlaslar bile kalmadıgerçi fiyatını bilmiyorum şimdi.[/QUOTE
EGYO İLE BALAT arasında gidip geldim hatta piyasa öncesiişlem platformu sözleşmesi imzalamam gerektiği uyarısı vermişti ekranımda bende alamamıştım= Şimdi 58 TL ozamanlar 0,40 larda felandı Sn Paslı çivi
![]()
Tahtamız açılırsa @$& üzeri bekliyorum...alan alır satan satar tabiki açılırsa
![]()
Al sat tut tavsiyesi değildir nasıl olsa kapalı tükkan![]()
Son düzenleme : paslı çivi; 16-01-2025 saat: 19:35.
Sayın paslı çivi rumuzlu arkadaşım
EGYO nun borç alacak durumu nedir ve Basmane çukurundan gelecek para ile borçlar kapatılırsa geriye hatırı sayılır bir meblağ kalır mı
Bende EGYO. yok , eplas var ve Basmane çukurunda her iki şirketin de payı olduğu için değerli araştırma ve görüşlerinizden yararlanabilmek için bu topiğe yazdım.
Şuan onun bilgisini veremem yıllardır güncelleme yapılmadı mutlaka bir güncelleme yapılacaktır muaf olanlarda vardır egyo nün kimseye borcu yokkk tam tersine alacağı var Denizli'deki taşınmaz satıldı basın haberlerinde var galiba 28.100.000 dolar'a, herkese baksan EGS yatırım A.S nin tek alacağı yokkkk yok bazilari hayal dünyasında yaşıyor. Belki de bende
OYUN İÇİNDE OYUN KURULUYOR TUZAKLARA DİKKAT
İzmirde azınlıkların tarihi yapılaşmanın hedefinde
İzmir'de Ermeni ve Rum tarihinin üzerine binalar ve fuar alanı inşa edildiğine dikkati çeken mimar Talat Ulusoy, oluşturulmak istenen milli mimari gayretinin ise başarısız olduğunu söyledi.
17 Ocak 2025
https://politikahaber.com/izmirde-az...nin-hedefinde/
Yer İmleri