Sayfa 714/905 İlkİlk ... 214614664704712713714715716724764814 ... SonSon
Arama sonucu : 7235 madde; 5,705 - 5,712 arası.

Konu: EndeksS

SPOT kapanış, BofA ve yancısı Y/F alıma devam ettiler, en iyi satıcı da Piyasa görünüyor,

Eşleşmede alanlar, BofA pzt yükseltip de satacağı malı aldı,

3.  Alıntı Originally Posted by berkimcans Yazıyı Oku
    Eşleşmede alanlar, BofA pzt yükseltip de satacağı malı aldı,
    Sizce daha nereye kadar yükseltebilir. Yakalandık . Bittik.

Alıntı Originally Posted by bat56 Yazıyı Oku
    Sizce daha nereye kadar yükseltebilir. Yakalandık . Bittik.
    Sanırım short pozisyonunda yakalandınız! TCMB faiz indirimi beklentisini fiyatlıyor olabilirler, eğer pas geçerse size fırsat verir!

5.  Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku
    indiregandi görünmüyor bayadır iyidir umarım
     Alıntı Originally Posted by berkimcans Yazıyı Oku
    @EMLAK,
    Bu topiğin asıl sahibi arkadaşımız @indregandi, en son işlerin yoğunluğundan dolayı bir süre yazamayacağını paylaşmıştı!
    selamlar cümleten arkadaşlar, teşekkür ediyorum,

3/4 hafta kadar buradayım, sonra yine Arazi Menkul Değerler formatına bir süre daha devam,
    burada yapılan analizler, bilgi ve paylaşımlar
    yatırım tavsiyesi değildir,...

6. burada yapılan analizler, bilgi ve paylaşımlar

7.  Alıntı Originally Posted by indregandi Yazıyı Oku
    selamlar cümleten arkadaşlar, teşekkür ediyorum,

3/4 hafta kadar buradayım, sonra yine Arazi Menkul Değerler formatına bir süre daha devam,
    İndregandi Hocam hoş geldiniz... Sağ olsun Berkim Hocam forumu sürekli aktif tutmaya çalıştı...

Araziye intikal etmeden önce paylaşımlarınızı merakla bekleyen ben de dahil çok kişi var... Umarım her şey sizin ve Berkim Hocamın gönüllerinizce olur...

8.  Alıntı Originally Posted by Underground Yazıyı Oku
    İndregandi Hocam hoş geldiniz... Sağ olsun Berkim Hocam forumu sürekli aktif tutmaya çalıştı...

Araziye intikal etmeden önce paylaşımlarınızı merakla bekleyen ben de dahil çok kişi var... Umarım her şey sizin ve Berkim Hocamın gönüllerinizce olur...
    Teşekkürler Under,
    genel bir durum değerlendirmesi yapabilirim sanıyorum,
    bayağı bir ayrı kaldım, dün geçmiş özetlerimi hatırlama maiyetinde şöyle bir çalıştım,
    14 ekim başlangıçlı 41 haftalık genel porjeksiyonum üzerinden geldiğimiz yereyi geniş özette sanırım verebilirim,
    ana düşüncede bu 41 haftada alçalan tepe ve alçalan dipler süre gidecekti,
    ümit, korku, pişmanlık ögelerini içeren devasa bir alçalan kanalda bir ''range trend'' hali,
    günlükte STC sinyaliyle al veya sat takip edilecekti,..mesaj 4669
    nihayetinde mesaj 5168
    son alçalan dip sonrası son dipten gelen tepki hareketıyle, endex 30 çok güzel bir yerde,
    bana göre 41 hafta son tepe(zirve) geçilmeyecekti,..25 temmuz 2025 e kadar bu böyleydi,
    sonrasında 14-16 hafta sürecek bir ralli ile 3 kasım 2025 i bulacak(son zirve muhtemelen geçilerek)
    ve oradan çökecektik,...x nedenden,...negatif olaylardan herhangi biri ile,
    (savaş, çatışma, nükleer risk, suikast, ABD iç karışıklık....kısaca x neden)

şu anda 3 kasıma sadece Özgür Özelin erken seçim Kasım 2025 de yapılabilir haberi geldi,..
    bizim tarihler mıknatıs gibi, şimdilik Özgür Özeli kendine çekti
    bu çok negatif değil, hatta çok pozitif,..ama seçim ihtimali öncesine piyasa aşağı basabilir,..ki bu ihtimal (şu an için kesin bir şey yok) 41 hafta geneli ile uyumludur

geceye vakit bulabilirsem şöyle bir genel değerlendirme yapar sonrası yine Sayın Berkime bırakırım,..
    burada yapılan analizler, bilgi ve paylaşımlar

Sayfa 714/905 İlkİlk ... 214614664704712713714715716724764814 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •