Sayfa 99/563 İlkİlk ... 4989979899100101109149199 ... SonSon
Arama sonucu : 4498 madde; 785 - 792 arası.

Konu: DOLARDA YÜKSELİŞ kaçınılMAZ xxv

1. Peki sıfır araç aldınız. Üzerinde doğal olarak yaz lastiği var.

Siz SIFIR JANT ile gelen SIFIR kış lastiği aldığınızda hem araç fabrikasyon olarak mükemmel olarak banttan çıktığı ve jantlarında aynı şekilde fabrikasyon olarak mükemmel (eğik-bükük olmadığını) düşündüğümüzde yine de balans-DENGELEME ne için yapılıyor?

Yani bir saatte banttan çıkan 100 aracın dengesi farklı mı oluyor ki balans yapılıyor.
    KESİNLİKLE YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
    Sadece Kendi Düşüncelerimdir. Buna göre işlem yapmayınız.

2.  Alıntı Originally Posted by virtue Yazıyı Oku
    Peki sıfır araç aldınız. Üzerinde doğal olarak yaz lastiği var.

Siz SIFIR JANT ile gelen SIFIR kış lastiği aldığınızda hem araç fabrikasyon olarak mükemmel olarak banttan çıktığı ve jantlarında aynı şekilde fabrikasyon olarak mükemmel (eğik-bükük olmadığını) düşündüğümüzde yine de balans-DENGELEME ne için yapılıyor?

Yani bir saatte banttan çıkan 100 aracın dengesi farklı mı oluyor ki balans yapılıyor.
    Bence usulden zaten lastikçiler lastik aldığınızda zaten bunu yani balans hizmetini fiyatın içinde sunuyor.

Ama üstad Reha Bey ne der bende merak ediyorum
    No animal will sleep in a bed /with a sheet. Duyda sakın inanma .

Alıntı Originally Posted by virtue Yazıyı Oku
    Peki sıfır araç aldınız. Üzerinde doğal olarak yaz lastiği var.

Soruyu çözemedim, yalnız lastikler yapılırken bile dengesiz olurlar.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

Jantlı lastik diye bir şey satılmaz jant ayrı satılır, lastik ayrı ikisi birleşince balans şarttır.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!

https://youtube.com/shorts/frmKIjS8K...orKL4Bn_LVS9K7

Sakallı hacı der geçerdim, değme fanatik solcudan güzel izah etmiş durumu.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!

6.  Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Jantlı lastik diye bir şey satılmaz jant ayrı satılır, lastik ayrı ikisi birleşince balans şarttır.
    Ben şöyle anladım sıfır araç aldınız üzerinde yaz lastiği var 20 km yapıp lastikçiye gittiniz ve hemen kış lastiği taktırdınız bu durumda balans gerekir mi?
    Diye anladım.

Lastik kalıplarında bazı markalarda çok az farklı lastik gördüm ama çok iyi markalarda değil ben hankock kullanıyorum fiyat /performans olarak

Alıntı Originally Posted by Desidero74 Yazıyı Oku
    Ben şöyle anladım sıfır araç aldınız üzerinde yaz lastiği var 20 km yapıp lastikçiye gittiniz ve hemen kış lastiği taktırdınız bu durumda balans gerekir mi?
    Diye anladım.

Lastik kalıplarında bazı markalarda çok az farklı lastik gördüm ama çok iyi markalarda değil ben hankock kullanıyorum fiyat /performans olarak
    Daha araba bantan çıkmadan önce bile lastik değişirse, yeniden balans yapılması gerekir.

Hankook kötü bir lastik değildir, ben Pirelli ve hatta Goodyear alacağıma onu tercih ederim.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!

8.  Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Daha araba bantan çıkmadan önce bile lastik değişirse, yeniden balans yapılması gerekir.

Hankook kötü bir lastik değildir, ben Pirelli ve hatta Goodyear alacağıma onu tercih ederim.
    Doğru.

Aracı sıfır aldığımda lastikte denge sağlayan alüminyum küçük parçalar üzerinde vardı. Demek ki banttan çıkan her aracın dengesi aynı olmuyor.
    KESİNLİKLE YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
    Sadece Kendi Düşüncelerimdir. Buna göre işlem yapmayınız.

Sayfa 99/563 İlkİlk ... 4989979899100101109149199 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •