Öyle bir ortama soktular ki piyasayı! Ne finansalları olanlar var sürünüyor. Olayı kumara çevirdiler. Ytd
Öyle bir ortama soktular ki piyasayı! Ne finansalları olanlar var sürünüyor. Olayı kumara çevirdiler. Ytd
Şu timsah gifini kaybettim.
Neyise
Endekis 10bin biz 17 tale
Bi tutam maydanoz 50 tale
Heralde endekis şaş gaza 8bine neyim düşse biz KısaVade arkadaşın dediği yerden aşağıda oluruz
Neyise ki endekis düşmüyor
Hamdım Piştim Yandım
Tam nefes alıyoruz gibi oluyor ama sonra olmuyor Tebrik ediyorum yine başardılar. Ytd
Herif bildiğin gibi değil, tam soyguncu kerata
Gel gel diyip veriyor kucağına
Neyise
Sıkma canını okşa lotlarını sokullu paşa
Kötü komşu ev sahibi
İşini bilmeyen taktaci şirket sahibi yaparmış
Hamdım Piştim Yandım
@Bozkurt başkanım nicknameden de anlaşılacağı gibi, ben dip avcısı değilim.
Beceremem de zaten. Dönüş potansiyeli görmeden hisse almamaya gayret ediyorum.
Kasım idi yanılmıyorsam "18'e geldi alacak mısın?" dediğinde. Ocak ayı bitiyor...
Durum ortada. Kaçmış bir fırsat yok özetle...
Buyur kaybettiğin gif
![]()
Al,sat,tut,yakala,sık,bırak vb. tavsiye için aracı kurumunuzla görüşün.
Bankalar yarın ki faiz kararına Serenay Sarıkaya nin sözleri ile girecek galiba yeni zirveleri mı yokluyorlar yine. Yine ben yine ben yine ben..
Diğer durzuleride arada nefes aldırıp, daldırıp daldırıp kaldırıyorlar. Sonra yine kafayı suya.. ytd
"Yaşam kendini tecrube edemeyecegin kadar kısa ise başkalarının tecrübelerini deneyebilecegin kadar uzun" Yazdıklarım söylediklerim ve düşüncelerim yatırım tavsiyesi değildir.
Normalde böyle oldu her faiz kararı öncesi ama bugün bankaları indirip diğer durzuleri kaldırımlarda görelim.. asıl mesele düşeni kaldırmak çıkanı degil.. tek el tek güç piyasada ne olacağını biliyorsa istediğini yapar vesselam.. ytd
"Yaşam kendini tecrube edemeyecegin kadar kısa ise başkalarının tecrübelerini deneyebilecegin kadar uzun" Yazdıklarım söylediklerim ve düşüncelerim yatırım tavsiyesi değildir.
Yer İmleri