Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!
Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
Kanun ve yönetmelilikler nasıl yumuşatır.
Nasıl by pass edilir ?
Standartları yükseltmek yerine başka şekilde çalışan beyinlerin kendince uyanıklık hali.
Önce bir sistem kur.
Sen sadece sistemi denetle yeter.
BİMe cumz günü range marka saç sakal Makinesi geliyor range fakir in ürettiği bor makine fiyatı da baya uygun.
Kuzey kore ile ilgili bir belgesel seyretm istim.lideri az alkisladin diye halkı tutukluyorlardi. Sisko liderin eski lider olan babası ölünce az ağladın diye de aynı tarife uygulanmisti.inanamamistim öyle bir ülkede nasil yaşanır cehennem gibi olmalı diye düşünmüştüm.simdi dusunuyorum da kimbilir belki de insan o şartlara da alisabiliyordur.insanoglu bu en güçlü ve en zayıf yönü alısabilmesi.her şeye her zaman alışıyoruz kaniksiyoruz.
Artik buralara yazarken bile dikkatli olmak lazım.cok ama çok değişik bir ülke olduk.
Yer İmleri