Sayfa 105/563 İlkİlk ... 55595103104105106107115155205 ... SonSon
Arama sonucu : 4503 madde; 833 - 840 arası.

Konu: DOLARDA YÜKSELİŞ kaçınılMAZ xxv

Misal Erdoğana karşı eleştirel bir düşünceniz var.bunu yazarken mutlaka bu eleştiri mi akp başkanı Erdoğana yapıyorum cumhurbaşkanı Erdoğana değil diye yazmak lazim .komik ama suç mantığı a ci sindan durum böyle.

2.  Alıntı Originally Posted by hkm Yazıyı Oku
    Artik buralara yazarken bile dikkatli olmak lazım.cok ama çok değişik bir ülke olduk.
    Ben onlarca kez yazıp siliyorum. Bu akp li arkadaşlar bu karar veren arkadaşlar yarın akp iktidarı kaybedince ne olacak akıllarına gelmiyor mu. Ya da hiç bir şekilde iktidarı devretmeyeceğiz mi dendi bunlara. Bunlar normal insanların yapacağı şey değil.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Bolu Kartalkaya'daki otelde meydana gelen yangında ölü sayısının 76'ya yükseldiğini bildirdi

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Otellerden sorumlu zatta oraya buraya çamur atmakla uğraşsın böyle bir günde
    bir halt olacağı yok.

5.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    Otellerden sorumlu zatta oraya buraya çamur atmakla uğraşsın böyle bir günde
    sadece o mu birde havuz medyası var. güç kaybettikçe saldırıyorlar.

6. Türkiye hazırmısın standart dışı ve yangın güvenlik sistemleri olmayan otelleri kapatmaya ?En az 1000 otel belkide standart dışı.
    Bolu Kartalkaya,Uludağ,Ürgüp,İstanbul ....

Aksi takdirde yabancı turizm agentaları yakında turist göndermeyecek ?
    Önce bir sistem kur.
    Sen sadece sistemi denetle yeter.

7. Ormanlar yandı kül oldu insanlar öldü bir sürü kimisi kaza ile bir kerede hatanızı kabul edin troller dahil hepsi CHP ye atıyor. Deliriyorum viob da bile engelledim iki trolu

8.  Alıntı Originally Posted by HURKUŞ Yazıyı Oku
    Türkiye hazırmısın standart dışı ve yangın güvenlik sistemleri olmayan otelleri kapatmaya ?En az 1000 otel belkide standart dışı.
    Bolu Kartalkaya,Uludağ,Ürgüp,İstanbul ....

Aksi takdirde yabancı turizm agentaları yakında turist göndermeyecek ?
    Abi fabrika kurmaya kalksan bunlar zorunlu ama binlerce kişinin kaldığı otelde yok garip

Sayfa 105/563 İlkİlk ... 55595103104105106107115155205 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •