Sayfa 68/186 İlkİlk ... 1858666768697078118168 ... SonSon
Arama sonucu : 1485 madde; 537 - 544 arası.

Konu: PETKM - Petkim Petrokimya Holding A.Ş.

Cemar hc sektör ne durumda özellikle bunun faaliyetleri hakkında var mı bilgin. Soda ash tarafında yazdım Asya ve ABD tarafı matruska Avrupa tarafı toparlanmış yılsonuna doğru bunda da öyle mi? Ytd
    "Yaşam kendini tecrube edemeyecegin kadar kısa ise başkalarının tecrübelerini deneyebilecegin kadar uzun" Yazdıklarım söylediklerim ve düşüncelerim yatırım tavsiyesi değildir.

https://youtu.be/cqkQWu1CZl0?si=xWrj9lBriuPZfCqB
    Yoksa böyle mi diyecez ferdi Özbeğen gibi. Satmışım anasını ben bu dünyanın diyerek.. ytd

3. Umutlar 2030 a kaldı, yeni tesis o yıl devreye girecekmiş
    Hamdım Piştim Yandım

4.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Umutlar 2030 a kaldı, yeni tesis o yıl devreye girecekmiş
    Resim hünkârım dilberim seni arıyorum nerdesin. Kime nereden furuyum bu demedin. Petkime arkadan furuyum mu. Yoksa sana mı vuracağıdım yannışlık olmasın sonra kızma

5.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Resim hünkârım dilberim seni arıyorum nerdesin. Kime nereden furuyum bu demedin. Petkime arkadan furuyum mu. Yoksa sana mı vuracağıdım yannışlık olmasın sonra kızma
    Olm sanada 1 türlü öğretemedim ortama nasıl girileceğini şapşik

Üstüste koy aramızada karbon kağıdı koy 1 furuşta hem Petkoşcuuma hemde bana furmuş olursun
    Hamdım Piştim Yandım

Borsadaki son durum ve maalesef son halimiz.. +18 lütfen çoluk çocuğu uzak tutunuz.. ytd

Salim baba yaşıyor musun? Toprak olur taş olur.. ytd

8.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    İnsan kardeşine fururmu yav. Ben dünyayı kaybetsem sana yine furmsm. Sen başka bir şey söyle Petoş ile arasına koyacağım bisküvi olur mu.

Sayfa 68/186 İlkİlk ... 1858666768697078118168 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •