Sayfa 521/643 İlkİlk ... 21421471511519520521522523531571621 ... SonSon
Arama sonucu : 5137 madde; 4,161 - 4,168 arası.

Konu: FROTO - Ford Otosan

1. froto yatırımcıları. (temsili değil)

2.  Alıntı Originally Posted by Canmert Yazıyı Oku
    Dileğimiz o tabi ki ama finansman durumuna,borçluluk durumuna göre yönetim şirket için en uygun rakamı belirlesin,70-80 tl den daha az da olsa ben razıyım
    büyük bir problem olmazsa 60 liradan az olmaz diye düşünüyorum. 90'a kadar da yolu var ama koşullar ve niyetleri neyi götürür ömrümüz varsa yaşayıp göreceğiz.
    Elbette ki dediklerim yatırım tavsiyesi değildir.

3. Merkez Bankasının politika faizini 250 baz puan daha indirmesi yönündeki açıklanan karar piyasalara biraz hareket getirecektir.
    Yazılarımın tamamı şahsi görüşlerim olup, SPK Kanunu ; madde 101, 103, 104, 106, 107, 110 ve diğer ilgili maddeleri kapsamında görüş ve düşüncelerim asla yatırım tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir. Aksi halde zarar edebilirsiniz...

4.  Alıntı Originally Posted by karayel09 Yazıyı Oku
    Merkez Bankasının politika faizini 250 baz puan daha indirmesi yönündeki açıklanan karar piyasalara biraz hareket getirecektir.
    esasında piyasada - sahada kendi adıma ufak tefek kıpırdanmalar gözlemliyorum, finansal yeterlilikten ziyade psikolojik anlamda ekonominin eski belirsizliğinden görece uzaklaştığına insanlar ikna olmaya başlıyor ama öyle bir tufan yaşandı-yaşatıldı ki herkes temkinli olmak zorunda hissediyor kendini.
    Elbette ki dediklerim yatırım tavsiyesi değildir.

5. Twitterı geçtim, instagramda bile Koç grubuna çökmek için Müsiad’da toplantılar düzenleniyor diye karşıma çıkmaya başladı.

İşin cılkı çıktı…

6.  Alıntı Originally Posted by LayLow Yazıyı Oku
    Twitterı geçtim, instagramda bile Koç grubuna çökmek için Müsiad’da toplantılar düzenleniyor diye karşıma çıkmaya başladı.

İşin cılkı çıktı…
    Canı sıkılan ağzı olan fikir beyan ediyor. Nereye kime çöküyorlar. Ne sebeple. Geçecen o işleri. Müsiadda düzenleniyormuş birde. way way way. anam anam anammmm.
    Bu gibi haberler çoğalırsa güzel olur .

7.  Alıntı Originally Posted by Davudiskender Yazıyı Oku
    esasında piyasada - sahada kendi adıma ufak tefek kıpırdanmalar gözlemliyorum, finansal yeterlilikten ziyade psikolojik anlamda ekonominin eski belirsizliğinden görece uzaklaştığına insanlar ikna olmaya başlıyor ama öyle bir tufan yaşandı-yaşatıldı ki herkes temkinli olmak zorunda hissediyor kendini.
    İnşallah piyasalar bir an önce 2 sene önceki haline döner. Hisselerde sürekli doldur-boşalt hareketleri borsayı gereğinden fazla olumsuz etkiledi. Tüm yatırımcılar zararda.
    Yazılarımın tamamı şahsi görüşlerim olup, SPK Kanunu ; madde 101, 103, 104, 106, 107, 110 ve diğer ilgili maddeleri kapsamında görüş ve düşüncelerim asla yatırım tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir. Aksi halde zarar edebilirsiniz...

8.  Alıntı Originally Posted by karayel09 Yazıyı Oku
    İnşallah piyasalar bir an önce 2 sene önceki haline döner. Hisselerde sürekli doldur-boşalt hareketleri borsayı gereğinden fazla olumsuz etkiledi. Tüm yatırımcılar zararda.
    Mümkünse dönmeyelim. Tüm yatırımcıların zararda olmasının nedeni o zaman yaşanan AŞIRILIKLAR zaten.
    2 senede 1 e 50 yapar mı bir hisse ? Bu mudur arzulanan piyasa ?

Sayfa 521/643 İlkİlk ... 21421471511519520521522523531571621 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •