Sayfa 331/1006 İlkİlk ... 231281321329330331332333341381431831 ... SonSon
Arama sonucu : 8046 madde; 2,641 - 2,648 arası.

Konu: Viop LXII

1.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    emlak ve culpa ya koltuk çıktım şort açtı çocuklar.11570
    pıst 100 10250 üzeri kapanışlarda stoplos olurlar.
    devammı deniliyor çocuklar devam ediyor.
    FORMASYON AVCISI 53
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.

2.  Alıntı Originally Posted by Culpable Yazıyı Oku
    Yanlis anlasilmasin ben Sel i elestirmiyorum
    bu zamana kadar bizim actigimiz shortlarin TA olarak cok fazla bir tutunucak dali yoktu
    11.180 in kirmayan bir endeks de short pozisyon tutulmazdi bizimki TA dan cok inada donmustu.
    Zirvelerde olusan yukari yonlu formasyonlari cok ciddiye almam alsam zaten short olmazdim ama banka grafikleri dun otobari ile teyit aldi ve suanki fiyatlarindan en az %20-25 uzerlerine koymasi lazim [kopruden once son cikis beklentim olmasa 11.180 den long olur o pozisyonunda ustune otururdum]
    Ha burasi Bist teyid etmistir guven olmaz doner verir diyorsak o zaman diyecek bir sey yok burda spot hisse tutmakda mantikli degil
    eleştirebilirsin abi .. hatta dolar bazlı graiği takip edeceğim dedim.. ve o grafiğe göre t1 üzerinde piyasa ..saçmalıyorsun bile denilebilir .. ama işte anlık bir karar .. hatalı ya da doğru .. şuan hiçkimse bilmiyor ..... ) . biraz sp grafiğininde etkisi var .. her neyse ) .. bol kazançlar .
    Yatırım Tavsiyesi Değildir. extended (epik) wave5 rally started@06.11.2024

Alıntı Originally Posted by çıtak Yazıyı Oku

dayu bildiriyor

trampıs konuşur diye bitkolin kazım 90.000 den 110.000 e kadar alınmış idi

yanlız trampıs 20 ocak göreve gelme konuşmasında, bu konuya değinmeyince 103.350 fiyat ile kağıdı sattılar

ama bilirsiniz BOĞALAR kuyruğu dik tutmayı sever...

bugüne kadar eveleye geveleye kağıdı yukarıda tuttular

trampıs saat 19:00 da yine konuşacak... ve tahminim bugün ''bitcolin kazım'' deyecektir

bunu dediği an ise piyasalarda boğaların bayramı ve şortçu kıyımı gelme olasılığı yüksektir.

ÇÜNKÜ: boğalar tahtaları tutmaya çalışmak için çok enerji sarfettiler.. çok bunaldılar, kan istiyorlar artık

o yüzden, bugün gece seansına ŞORT bulundurmayın... verirse 1155700'den bi lönkler bakarım duruma
    106.000

daha konuşmadan 4000 pips % 4 aldılar

ama borsaları pek etkilemedi... 1155700 lönkleri 1159600 den kapatırım verirse

4. Keske istedigin olsun keske kat ve kat fazlasini kazan
    umarim benim dusuklerim gerceklesmez
    ben sadece senin mesajini okurken dusuncelerimi sesli ifade ettim yoksa kimseyi elestirme yada pozisyonuna yorum yapma hakkim yok
    isctr leri 16-17 den akbanklari 80 den belki sindoya satardik

Alıntı Originally Posted by SEL Yazıyı Oku
    eleştirebilirsin abi .. hatta dolar bazlı graiği takip edeceğim dedim.. ve o grafiğe göre t1 üzerinde piyasa ..saçmalıyorsun bile denilebilir .. ama işte anlık bir karar .. hatalı ya da doğru .. şuan hiçkimse bilmiyor ..... ) . biraz sp grafiğininde etkisi var .. her neyse ) .. bol kazançlar .
    08/04/2025 itibari ile artik hisse.net e girmiyor ve okumuyorum

sıktıntı yapman .. hepinize yetecek kadar mal var

longcuyada shortcuyada.

forum bakıma girmeden söyleyim şunuda.

kamyonun arkası full shortcu dolu bence...

bunları gümletmeden düşmez

+ x100 30 dklık.

düşeni yukarı kırdı..

6. Ben endekis lönk devam petko şort devam
    Hamdım Piştim Yandım

Ters bayrak çöp oldu..
    Ne içindeyim zamanın ne de büsbütün dışında; yekpare geniş bir anın,parçalanmaz akışında bir garip rüya rengiyle uyuşmuş gibi her şekil,rüzgarda uçan tüy bile benim kadar hafif değil..

Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Ben endekis lönk devam petko şort devam
    Bizim hissemize şort mu açtın..hain
    Ne içindeyim zamanın ne de büsbütün dışında; yekpare geniş bir anın,parçalanmaz akışında bir garip rüya rengiyle uyuşmuş gibi her şekil,rüzgarda uçan tüy bile benim kadar hafif değil..

Sayfa 331/1006 İlkİlk ... 231281321329330331332333341381431831 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •