Sayfa 477/680 İlkİlk ... 377427467475476477478479487527577 ... SonSon
Arama sonucu : 5437 madde; 3,809 - 3,816 arası.

Konu: ARENA - Arena Bilgisayar

1. Arena kadar küçük bir teknoloji şirketi dünya teknoloji devlerini alt üst etti. Darısı Arena nın başına diyelim

https://tr.investing.com/news/stock-...-sarst-3225253

2. 5.6 milyon dolarlık şirketin teknoloji devlerine ettiğine bakın

Demek ki teknolojide yani yapay zekada bebek şirketler dönemi başlıyor

https://x.com/iriscibre/status/18838...T7g_WciuCo62VQ

3. Mag 7 balonu eninde sonunda patlamak zorundaydı. Trilyon dolarlık balonlardı çünkü. Balonlar doğası gereği sonsuz dek şişemezler. Milyon dolarlık bebek yapay zeka şirketlerini şişirsinler birazda.

Apple - 0,61%
    Microsoft - 6,57%
    Amazon - 6,37%
    Alphabet - 4,17%
    Meta - 5,44%
    NVidia - 12,76%
    Tesla - 4,77%

https://tr.euronews.com/next/2025/01...buharlasabilir

4. İş yatırımdan damperli kamyonla mal boşaltan fonun ne kadar malı kaldı bilen var mı? 15 milyon lot varmış galiba bir ara, sata sata 4 milyon civarı mı kaldı?

Fonun malı bitince
    Tahtada satıcı kalmayınca
    2 milyonluk şirket 3.3 milyara satılınca
    Ne olacak bu tahtanın hali merak ediyorum

5.  Alıntı Originally Posted by MAHARAJ Yazıyı Oku
    İş yatırımdan damperli kamyonla mal boşaltan fonun ne kadar malı kaldı bilen var mı? 15 milyon lot varmış galiba bir ara, sata sata 4 milyon civarı mı kaldı?

Fonun malı bitince
    Tahtada satıcı kalmayınca
    2 milyonluk şirket 3.3 milyara satılınca
    Ne olacak bu tahtanın hali merak ediyorum
    5.690 bin hisse kaldı Cuma ve pazartesi satışlar hariç (bu iki günde 1 milyon fazla hisse satılmış olabilir )

6.  Alıntı Originally Posted by elfidaa Yazıyı Oku
    5.690 bin hisse kaldı Cuma ve pazartesi satışlar hariç (bu iki günde 1 milyon fazla hisse satılmış olabilir )
    4.5 milyon diyelim ona. %5 kalacak mı onuda verecek öğreniriz 1-2 güne. %5 altına inince bildirim yapmak zorunda çünkü

Merak ettiğim fon gerçekten satıyor mu? Satıyorsa bunca malı kim alıyor!?

7. Bugun ve cuma tahminimce 2 milyona yakin perea satti 4 milyon lotu kaldi
    Bugun gedik ve teradan satam da yatirim fonlari takasindan dusecek muhtemelen,adamlarin mallari aliyorlar,filmin sonunu ben de merak ediyorum
    Kisisel hedefim 2.75 dolar/hisse
    Bol sans
    Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.
    @borsavizyon

8.  Alıntı Originally Posted by MAHARAJ Yazıyı Oku
    4.5 milyon diyelim ona. %5 kalacak mı onuda verecek öğreniriz 1-2 güne. %5 altına inince bildirim yapmak zorunda çünkü

Merak ettiğim fon gerçekten satıyor mu? Satıyorsa bunca malı kim alıyor!?
    Arena'nın son 3-5 yıldaki en büyük hikayesi (paynet satışı) gerçekleşirken, tarihin en büyük satışı gösteriliyor piyasaya. Ben Perea satışının tuzak olma ihtimalini çok daha yüksek görüyorum.

Diyelim bu satış gösterisi gerçekse birileri de buradan çok ciddi maliyetleniyor demektir.

Sayfa 477/680 İlkİlk ... 377427467475476477478479487527577 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •