-
Küfür etmek günahtır. Malum üç aylara girmiş bulunuyoruz her ne olursa olsun bu aylar da bu konuda daha dikkatli olmamız gerek.
-
zaman mefhumu önemli değil küfür hakedene hakettiği yılda ayda haftada ve günde vede hatta saatinde edilir
bir halt olacağı yok.
-

Originally Posted by
ayhan53
zaman mefhumu önemli değil küfür hakedene hakettiği yılda ayda haftada ve günde vede hatta saatinde edilir
Küfürde tahakkuk esası geçerlidir , anlık dahi olabilir
-
Beklenen karaktersizliği ile devam ediyor...
Duruma müdahale eden hiç bir kurum da yok...
Paylaşımlarım kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez... Ne mutlu
TÜRK'ÜM diyene...

-

Originally Posted by
Sade Vatandaş
Küfür etmek günahtır. Malum üç aylara girmiş bulunuyoruz her ne olursa olsun bu aylar da bu konuda daha dikkatli olmamız gerek.
Peki ülkeyi soyup Atamız ve İnöniye 2 ayyaş diyenin hali ne olacak ekmeğini yeyip?,üstelik ben deistim,sadece yol gösteririm doğrudan yana,ona bile küfür edenler var,yani onların hepsi cehennemlikmi ?,ah keşke öyle bir yer olsaydı
-

Originally Posted by
snowdancer
Beklenen karaktersizliği ile devam ediyor...
Duruma müdahale eden hiç bir kurum da yok...
Daha yenimi öğrendin,kurtarıcı falan yok sadece kendin aklın var,bak millet kurtarıcı diye sarıldığı bile bir tekmede o atıyor.
-

Originally Posted by
refaba
Peki ülkeyi soyup Atamız ve İnöniye 2 ayyaş diyenin hali ne olacak ekmeğini yeyip?,üstelik ben deistim,sadece yol gösteririm doğrudan yana,ona bile küfür edenler var,yani onların hepsi cehennemlikmi ?,ah keşke öyle bir yer olsaydı

Senin neye inandığın veya neye inanmadığın benim ilgi alanımın dışında.
Şu var mı, bu yok mu gibi tartışmaları gereksiz vakit kaybı görüyorum. Biraz bekleyelim vakti gelince neyin var, neyin yok olduğunu göreceğiz zaten.
-
38 den 25 e gelmek ne demek ya
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri