Sayfa 873/898 İlkİlk ... 373773823863871872873874875883 ... SonSon
Arama sonucu : 7180 madde; 6,977 - 6,984 arası.

Konu: GESAN - Girişim Elektrik Sanayi Taahhüt ve Ticaret A.Ş.

1. arkadaşlar gelen kapları ve diğer özel kap haberlerini lütfen burada bir dostumuz sürekli paylaşsın..arşiv olarak kalsın burada...şu anda yatırımcıda çok da heyecan yoksa da burada not olarak paylaşmak faydalı olacaktır...geçmişte ben çok paylaşırdım..bu aralar biraz yoğunum...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

2. arkadaşlar ukrayna beklentisi çok büyük...geçmişte europower mi alsam yoksa gesan mı alsam diye ikilemede kaldığımda ukrayna beklentisinden dolayı ve de tahaaüt işlerinin en az %20 kar marjının olması nedeniyle (üretim fabrikalarında bu oranda kar olmadığı söyleniyordu ) gesandan yana tercihimi kullandım...

geçmişte de söylediğim gibi ukrayna haricinde suriye beklentisi de önemlidir...bu iki ülkenin elektrik alt yapısının yenilenmesi gerekiyor...gesan bu iki ülkeden de güzel işler alma potansiyeline sahiptir...

bu iki önemli beklenti dışında gesan zaten kar eden ve büyüyen bir şirket..2024 yılında bir çok sektörde talep gerilerken veya %1-3 oranında büyümesine karşılık elektrik sektörü %11 büyüdü...buda karlılığı destekleyecektir..gesanın ayrıca son çeyreği her zaman için çok iyi olmuştur...

bu söylediğim faktörler gesan için çok önemlidir...açıkçası benim alım yapmama neden faktörler bunlardır...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

3. geçen hafta şirket ile görüştüğümde azalan kap haberlerinden şikayet etmiştim...bana yıl bittikten sonra teidaş ve diğer elektrik şirketleri eksiklerini ve bütçelerini çalıştıktan sonra alımlar yapacaklarını söylemişti...kap haberlerinin artacağını söylemişti...gerçekten de son günlerde güzel kaplar geliyor...bu kapların devam etmesi ile gesanın dirençlerini aşmak için hamleler yapacağına inanıyorum...sektör hala canlı ve büyümeye devam ediyor...

2026 yılında gümrükte karbon vergileri de uygulanmaya başlanacak..bu yüzden de çatısına henüz ges yapmayan bir çok şirket aceleylen bu yatırımlarını yapmak zorunda....en son yataş kayseri ve ankaradaki fabrikalarının çatılarına ges yapacağını ilan etti...bence bir çok şirket ges yapmak için hızlı adımlar atmaya başlayacak...yapmazlar ise gümrükte karbon vergisi verecekler...

4. GESAN Girişim Elektrik Romanya'da 2.5 milyar TL tutarlı ihale kazandığını duyurdu.

Açıklama şöyle;

Şirketimiz,*Romanya'da yerleşik, petrol ve enerji alanında faaliyet gösteren ve faaliyet*alanının önde gelen bir firmasının düzenlediği ‘'Romanya'da yapılacak Anahtar*Teslim GES Kurulumu & Anahtar Teslim YG Trafo Merkezi Kurulumu & 3 Yıl*İşletme ve Bakım İşleri'' konulu ihalede en avantajlı teklifi vererek ihaleyi*kazanmıştır. İhaleye veren şirket tarafından işlerin şirketimiz uhdesinde kaldığı*tarafımıza bildirilmiştir.

Söz*konusu projede kullanılacak olan konstrüksiyon ve şalt ekipmanları bağlı*ortaklığımız Europower Enerji A.Ş.'nin imalatı olan ürünlerden tercih*edilecektir.

Kesinleşen*ihale bedeli vergiler dahil 68.150.381, -Euro'dur. (Atmış Sekiz Milyon Yüz Elli*Bin Üç Yüz Seksen Bir, Euro) (Güncel baz Euro/TL kuru ile ihale bedeli vergiler*dahil 2.547.801.993, -TL'dir.)

5.  Alıntı Originally Posted by MAHARAJ Yazıyı Oku
    GESAN Girişim Elektrik Romanya'da 2.5 milyar TL tutarlı ihale kazandığını duyurdu.

Açıklama şöyle;

Şirketimiz,*Romanya'da yerleşik, petrol ve enerji alanında faaliyet gösteren ve faaliyet*alanının önde gelen bir firmasının düzenlediği ‘'Romanya'da yapılacak Anahtar*Teslim GES Kurulumu & Anahtar Teslim YG Trafo Merkezi Kurulumu & 3 Yıl*İşletme ve Bakım İşleri'' konulu ihalede en avantajlı teklifi vererek ihaleyi*kazanmıştır. İhaleye veren şirket tarafından işlerin şirketimiz uhdesinde kaldığı*tarafımıza bildirilmiştir.

Söz*konusu projede kullanılacak olan konstrüksiyon ve şalt ekipmanları bağlı*ortaklığımız Europower Enerji A.Ş.'nin imalatı olan ürünlerden tercih*edilecektir.

Kesinleşen*ihale bedeli vergiler dahil 68.150.381, -Euro'dur. (Atmış Sekiz Milyon Yüz Elli*Bin Üç Yüz Seksen Bir, Euro) (Güncel baz Euro/TL kuru ile ihale bedeli vergiler*dahil 2.547.801.993, -TL'dir.)
    Maşallah. Şirket Romanya'ya önem veriyordu. Şirket kurmuştu. Bu ihale ikinci galiba Romanya'da. İhalenin büyüklüğü gözkamaştırıyor. Ayrıca europower enerjinin değerini de artırır. Güzel günlere gidiyoruz umarım.

6.  Alıntı Originally Posted by aslan.42 Yazıyı Oku
    maşallah. Şirket romanya'ya önem veriyordu. Şirket kurmuştu. Bu ihale ikinci galiba romanya'da. İhalenin büyüklüğü gözkamaştırıyor. Ayrıca europower enerjinin değerini de artırır. Güzel günlere gidiyoruz umarım.
    eskİden olsa bÖyle İhale arkasi İkİ tavana yakin Çekerdİk borsa ya hala İlgİ yok para anlaminda ...
    "Vatan ne Türkiye'dir Türklere, ne Türkistan. Vatan, büyük ve müebbet bir ülkedir Türklere; Turan!

7. Şuan butun hİsselerde boŞa kÜrek Çekİyoruz bu kÖtÜ havanin dagilmasi lazim...
    "Vatan ne Türkiye'dir Türklere, ne Türkistan. Vatan, büyük ve müebbet bir ülkedir Türklere; Turan!

Sayfa 873/898 İlkİlk ... 373773823863871872873874875883 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •