Sayfa 1/2 12 SonSon
Arama sonucu : 8046 madde; 1 - 8 arasý.

Konu: Viop LXII

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1. Her dönem endeks-hisse korelasyonunda kopmalar olur ama ana tahtalarda bu kadar da ayrýþma artýk can sýkýcý..
    8500 endeksteki fiyatlarý ile 10000 endeksteki fiyatlarýný yan yana yazdýrýn, yatýrýmcýnýn cidden sakin kalmasý mümkün deðil...
    Mevduata karþý kaybýný da geçtim, hissenin fiyatý 8500 endeks seviyesi altýna gelecek neredeyse... Enflasyon sýfýr olsa da yatýrýmcýsý zarar edecek hale gelmiþ..
    Bilançolar gelmeye baþlasýn da ak kara anlaþýlacak derdi

Alýntý Originally Posted by emregunes Yazýyý Oku
    Her dönem endeks-hisse korelasyonunda kopmalar olur ama ana tahtalarda bu kadar da ayrýþma artýk can sýkýcý..
    8500 endeksteki fiyatlarý ile 10000 endeksteki fiyatlarýný yan yana yazdýrýn, yatýrýmcýnýn cidden sakin kalmasý mümkün deðil...
    Mevduata karþý kaybýný da geçtim, hissenin fiyatý 8500 endeks seviyesi altýna gelecek neredeyse... Enflasyon sýfýr olsa da yatýrýmcýsý zarar edecek hale gelmiþ..
    getirdim... AKBANK % 50 yapmýþ

GARANTÝ % 30... HÝÞCATERE % 35 gibi

Alýntý Originally Posted by emregunes Yazýyý Oku
    Akbank bilanço beklenen gibi geldi...Faaliyet karý ve net kar geçen yýla göre %40 düþmüþ
    Garanti ye göre daha zayýf..
    Yarýnýn kurbaný da Akbank olacak gibi görünüyor...
    serefsiz... kaadý 3 ayda % 50 kaldýrdý

Alýntý Originally Posted by çýtak Yazýyý Oku
    getirdim... AKBANK % 50 yapmýþ

GARANTÝ % 30... HÝÞCATERE % 35 gibi

4.  Alýntý Originally Posted by çýtak Yazýyý Oku
    serefsiz... kaadý 3 ayda % 50 kaldýrdý
    Hazýr müþteri varken kaldýrýr tabi
    Bakalým kalkýk gezecek mi...

5.  Alýntý Originally Posted by emregunes Yazýyý Oku
    Her dönem endeks-hisse korelasyonunda kopmalar olur ama ana tahtalarda bu kadar da ayrýþma artýk can sýkýcý..
    7-8 ay önce piyasa trade piyasasý dediðimde burada apka beni aracý kurum elemaný yaptý hatta milleti trade etmeye alýþtýrýyor gibi birþeyler yazdýsonuç olarak hiç birþey bilmeyen açsýn grafý temmuz agustostan bugune kanal içinde tahtalar arasý trade mevcut.
    BORSADA KESÝNLÝK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENE

6.  Alýntý Originally Posted by sindoma53 Yazýyý Oku
    7-8 ay önce piyasa trade piyasasý dediðimde burada apka beni aracý kurum elemaný yaptý hatta milleti trade etmeye alýþtýrýyor gibi birþeyler yazdýsonuç olarak hiç birþey bilmeyen açsýn grafý temmuz agustostan bugune kanal içinde tahtalar arasý trade mevcut.
    Zýrveden bakýnca durum zaten fecihat..
    Ben gene yakýndaki 8600 endekse göre baktým.
    GYO,banka,çimento vs almadýysan adamlar resmen mal taþýtmýþ millete.
    Benim anlamadýðým milleti borsaya küstürerek zor kazandýklarý müþteri kaybediyorlar...

7.  Alýntý Originally Posted by emregunes Yazýyý Oku
    Zýrveden bakýnca durum zaten fecihat..
    Ben gene yakýndaki 8600 endekse göre baktým.
    GYO,banka,çimento vs almadýysan adamlar resmen mal taþýtmýþ millete.
    Benim anlamadýðým milleti borsaya küstürerek zor kazandýklarý müþteri kaybediyorlar...
    badem sporun tahtalar arasý ýnsýder tradesini yapamayana mal taþýttýlar.
    bak o döneme yabancý gelecek mal alacak, faiz indirimi olacak kkm den borsaya geçecekler, ppf borsaya geçecekler tv ye çýkan analistler sosyal medya ustalarý,hocalarý ben çoðununda fonlarda olduðunu düþünüyorum çoðu tükürdüðünü yalamamak için kuyruðunu dik tutma derdinde.2024 ilk 3-4 ayý hisse sonra 7-8 aylýk dönemde ppf geçiþ yapanlar güzel paralar kazandý.
    Þimdi yeni hesaplar yapýlana kadar ben bu fonlardaki paralarýn hemen gireceðini düþünmüyorum pýst 100 beklentisi 2025 %40-45 gibi gözüküyor tahtasýna göre deðiþe bilirde ppf 38-40 bana göre son hesaplamalarda buda deðiþe bilir borçlanma faizleri daha falz getiri saðlaya bilir.Þimdi her gün milleti ülkeleri tehdit eden Trump varken ayný zamanda þiþmiþ borsalara kim gelir.ABD tahvillerindede güzel para var bu dönem yeni taze hikayeler gerekli borsalara benim gördüðüm.
    ha unutmadan ABD nin kamu borçu 36 trilyon dolar 2025 de 3/1 ödeyecek bakalým nasýl ödeyecek
    NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENE

8.  Alýntý Originally Posted by sindoma53 Yazýyý Oku
    badem sporun tahtalar arasý ýnsýder tradesini yapamayana mal taþýttýlar.
    bak o döneme yabancý gelecek mal alacak, faiz indirimi olacak kkm den borsaya geçecekler, ppf borsaya geçecekler tv ye çýkan analistler sosyal medya ustalarý,hocalarý ben çoðununda fonlarda olduðunu düþünüyorum çoðu tükürdüðünü yalamamak için kuyruðunu dik tutma derdinde.2024 ilk 3-4 ayý hisse sonra 7-8 aylýk dönemde ppf geçiþ yapanlar güzel paralar kazandý.
    Þimdi yeni hesaplar yapýlana kadar ben bu fonlardaki paralarýn hemen gireceðini düþünmüyorum pýst 100 beklentisi 2025 %40-45 gibi gözüküyor tahtasýna göre deðiþe bilirde ppf 38-40 bana göre son hesaplamalarda buda deðiþe bilir borçlanma faizleri daha falz getiri saðlaya bilir.Þimdi her gün milleti ülkeleri tehdit eden Trump varken ayný zamanda þiþmiþ borsalara kim gelir.ABD tahvillerindede güzel para var bu dönem yeni taze hikayeler gerekli borsalara benim gördüðüm.
    ha unutmadan ABD nin kamu borçu 36 trilyon dolar 2025 de 3/1 ödeyecek bakalým nasýl ödeyecek

Gönderi

Yeni gönderileri gör
    Sohbet
    Yunus Paksoy
    @yunuspaksoy
    KANADA, MEKSÝKA VE ÇÝN’E TÝCARET SAVAÞI AÇAN TRUMP — “BÝR MÝKTAR ACI OLACAK!”

•Kanada, Meksika ve Çin ile (ve neredeyse tüm ülkelerle!) büyük ticaret açýðýmýz var

36 Trilyon Dolar borcumuz var ve artýk “Aptal Ülke” olmayacaðýz.

•ÜRÜNÜNÜZÜ ABD’DE ÜRETÝN, HÝÇBÝR GÜMRÜK VERGÝSÝ OLMASIN!

•BÝR MÝKTAR ACI OLACAK MI? EVET, BELKÝ

•AMA AMERÝKA’YI TEKRAR BÜYÜK HALE GETÝRECEÐÝZ VE BUNUN ÝÇÝN ÖDENECEK BEDELE DEÐECEK.

•ARTIK AKILCI BÝR ÞEKÝLDE YÖNETÝLEN BÝR ÜLKEYÝZ — VE SONUÇLARI MUHTEÞEM OLACAK!
    ÖS 5:50 · 2 Þub 2025
    ·
    55,4 B
    Görüntüleme
    NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENE

Sayfa 1/2 12 SonSon

Yer Ýmleri

Yer Ýmleri

Gönderi Kurallarý

• Yeni konu açamazsýnýz
  • Konulara cevap yazamazsýnýz