Sayfa 168/580 İlkİlk ... 68118158166167168169170178218268 ... SonSon
Arama sonucu : 4633 madde; 1,337 - 1,344 arası.

Konu: DOLARDA YÜKSELİŞ kaçınılMAZ xxv

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,120
     Alıntı Originally Posted by bisikletci Yazıyı Oku
    Insallah bu adami da hapse atmazlar

malum her gun bi iki kisi atiyorlar iceri

Onu aktrol ordusuna sormak lazım onlar tetikçilik yapıyor,kafasına taktıklarına saldırıyorlar,savcılığada baskı yapıyorlar asılsız iddilarlan,savcıda raporunda belirtiyor delil olarakta sosyal medyada yayınlanmalardan alıntı yaparak raporunda belirterek halka böyle baskı yapılıyor,zaten zat demedimi elimdekileri evde zor zapt ediyorum diye,trol ordusunun başında fahrettin var ondan emir alıyorlar onlarda gereğini yapıyorlar,bu böyle gitmez çünkü mızrak artık çuvala sığmıyor halk barut fıçısı gibi,günden değiştirmeyi çok iyi yapıyorlar,ekrem imamoğlunun ifadesi vardı,yanına mansur yavaşta geldi destek için,baktılar planları sekteye düşüyor teğmenlerin kararını açıkladılar,bu kaosu seçime kadar götrmeye mecburlar,ben pek sanmıyorum,bir kale içten yıkılır içinde mutlaka çatlak başlıyacak.

2. Pazardan alışveriş yapmak resmen aptallık

https://www.facebook.com/share/r/1A648CwhL4/

Alıntı Originally Posted by bisikletci Yazıyı Oku
    Pazardan alışveriş yapmak resmen aptallık

https://www.facebook.com/share/r/1A648CwhL4/
    G. Amed abi, senin gibi akıllı!!! olmak için, nereden alışveriş yapacağız?
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

Yerli ve milli ise "geri zekalı" olur ancak.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

5. Bugun bir ucak daha dustu

Philadelphia da dusen ucak yerlesim yerine dusmus 6 kisi varmis ucakta

Ulan bu ne is hergun baska bir kaza

6. Beyler bazi zeytinyagi ureticileri soguk sikim yapiyor ve hicbir isleme tabi tutmadan zeytinyagi uretiyorlar

Anlatanlarin dedigine gore bu zeytinyaglari su gibi degil daha agir ve icinde tortu var cunku filtrelenmemis ve mis gibi kokuyor rengide asker yesili dediler ben hic gormedim anlatilanlar boyle

Tabi fiyati cok pahaliymis boyle zeytinyagi nereden nasil bulunur bunun bir ismi varmidir?

Gamet, sana tavsiyem; Bilmediğin zeytinyağını alma ve yeme. Sana tağşiş ürününü kitlerler anlanasın bile.
    Son tenekeyi tükettikten sonra aaaa bu tağşiş ürünmüş bunu anlamadım diye ortada dolanıp durursun.
    Misal Ayvalık’ta benim aldığım bir zeytinyağı markası var. Erken hasat ürününü alıyorum. Fiyatı biraz yüksek. Ama damak zevkimize uygun. Kaliteli de.
    ABD’ye kargo ile gönderim yapmıyorlar.
    Keçiören’e gönderirler ama.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,120
    Zeytinyağı demişken migrosun kendi sızmasının litresi 189 olmuş...test etmek için yarım çay bardak yağı buzdolabına koyun donmaya yaklaşıyorsa hakikidir.

Sayfa 168/580 İlkİlk ... 68118158166167168169170178218268 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •