Sayfa 1001/1003 İlkİlk ... 5019019519919991000100110021003 SonSon
Arama sonucu : 8019 madde; 8,001 - 8,008 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri ( ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları) - IX

Enflasyon yüksek çıkarsa tahviller yukselirmi

2. Eyatirimci googleplayden uygulamayi indir ve giriş yap hepsi Fiat yansıtmıyor ama bazıları fiati goruyorsun yansitiyor3 günlük getiriye nereden bakıyorsun bilgi verirsen sevinirim ..

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi[/QUOTE]

3.  Alıntı Originally Posted by YapraksızYonca Yazıyı Oku
    Ppfler batırmış, hep böyle gitmez inşallaj
    trafoya kedi girdi, çıkmaz artık

4. boşandıktan sonra dairem 6 aydır ilandaydı ve bugün alıcısı çıktı..
    şöyle bir durum var ben ilanda ki fiyatı 6 aydır güncellemedim..ve taşınacağım anadolu yakası göztepede ki sitede evler 6 milyondu.şu an 8 milyon olmuş..
    bu anlaştığım alıcıdan sonra sitede ki bizim birkaç ev daha vardı onları aradım hepsi satılmış..şu an ev satmak için doğru zaman değil mi ? baya bir ekonomiden anlayan bankacılık geçmişi olan yakınım bana ev satıyorsan aynı ay içinde yeni evi yerine koyman lazım dedi..
    ben sanki evi değerinin altına anlaşmış gibi oldum ama en ufak bir kapora vb almadım daha..yarın netleştireceğim durumu demiştim..
    önerilerinize açığım..

hani kiraya geçeyim parayı ppf vs değerlendireyim dedim o işte artık bitiyor gibi..

5.  Alıntı Originally Posted by Sugosu82 Yazıyı Oku
    boşandıktan sonra dairem 6 aydır ilandaydı ve bugün alıcısı çıktı..
    şöyle bir durum var ben ilanda ki fiyatı 6 aydır güncellemedim..ve taşınacağım anadolu yakası göztepede ki sitede evler 6 milyondu.şu an 8 milyon olmuş..
    bu anlaştığım alıcıdan sonra sitede ki bizim birkaç ev daha vardı onları aradım hepsi satılmış..şu an ev satmak için doğru zaman değil mi ? baya bir ekonomiden anlayan bankacılık geçmişi olan yakınım bana ev satıyorsan aynı ay içinde yeni evi yerine koyman lazım dedi..
    ben sanki evi değerinin altına anlaşmış gibi oldum ama en ufak bir kapora vb almadım daha..yarın netleştireceğim durumu demiştim..
    önerilerinize açığım..

hani kiraya geçeyim parayı ppf vs değerlendireyim dedim o işte artık bitiyor gibi..
    Ev satıp ppf'ye geçerseniz 1 yıl sonra o evin ancak 1 odasını alırsınız.
    ppf, vadeli mevduat falan iş değil, parayı eritmenin garantili yolları.

6.  Alıntı Originally Posted by Sugosu82 Yazıyı Oku
    boşandıktan sonra dairem 6 aydır ilandaydı ve bugün alıcısı çıktı..
    önerilerinize açığım..

1 ev 1 arabaya, getirisi için potansiyel görüp nakde geçmenin hata olacağını düşünürüm hep, 2. İse birşey diyemem, zamanlama yanlış olursa parayı %20-30 artırım d derken, evin fiyatı 2ye katlayabilir, korkulu rüya görmektense uyanık kalmak evladır

Mulk satarsan, tekrar asla yerine koyamazsin net.

8. İşin ilginci stopajı %15 yapan karar 30/04/2025'e kadar geçerli. Madde 4 öyle demiş.
    Umarım %20 sonra da %25 diye gitmez bu iş.

Sayfa 1001/1003 İlkİlk ... 5019019519919991000100110021003 SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •