Sayfa 2/110 İlkİlk 12341252102 ... SonSon
Arama sonucu : 878 madde; 9 - 16 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri ( ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları) - X

Alıntı Originally Posted by cerento Yazıyı Oku
    Tefasa girilmiyor android degistirilmemis
    Güncelleme geldi düzeldi

2. dolar girişli düşük riskli yüksek getirili fon aranıyor. bulanların müracatı rica olunur.

orta uzun vade kamu/özel eurobond içermemesi tercih olunur. onlardan var bir miktar.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Dünyanın merkezi İstanbul
    Gönderi
    1,828
     Alıntı Originally Posted by shorts Yazıyı Oku
    dolar girişli düşük riskli yüksek getirili fon aranıyor. bulanların müracatı rica olunur.

orta uzun vade kamu/özel eurobond içermemesi tercih olunur. onlardan var bir miktar.
    NCS - Nurol Portföy Üçüncü Serbest (Döviz) kodlu döviz fona bakın derim. öyle aman aman bi getirisi yok ama banka mevduatlarından çok daha iyi.. yıllık getirisi %5,32 Dövize geçtiğim zamanlarda para boşta durmasın diye buraya koyuyorum.

4.  Alıntı Originally Posted by cennetyolu Yazıyı Oku
    NCS - Nurol Portföy Üçüncü Serbest (Döviz) kodlu döviz fona bakın derim. öyle aman aman bi getirisi yok ama banka mevduatlarından çok daha iyi.. yıllık getirisi %5,32 Dövize geçtiğim zamanlarda para boşta durmasın diye buraya koyuyorum.
    portföy ağırlığı ters repo görünüyor. getirisi de dediğiniz gibiyse fena değil. risk değerini göremedim. yarın detaylı bakacağım. teşekkürler.

5.  Alıntı Originally Posted by shorts Yazıyı Oku
    portföy ağırlığı ters repo görünüyor. getirisi de dediğiniz gibiyse fena değil. risk değerini göremedim. yarın detaylı bakacağım. teşekkürler.
    NCS'nin risk değeri 6 görünüyor. %100 e yakın ters repo dağılımlı fonun riski neden bu kadar yüksek olur anlamadım.

https://www.nurolportfoy.com.tr/yati...cu-serbest-fon

6. Stopajsız ZBJ bugün mevduat karşılığı 43,50...Nkolayın bile altında kalmış. Daha geçen hafta ölene kadar satmam diyordum.

Bari bu ppf'lerin getirisi düzelse

7. 01.02.2025 tarihli Resmi Gazete'de yayımlanan kararla 01.02.2025 tarihinden itibaren alınan yatırım fonları için stopaj oranı %15 oranında uygulanacaktır.

Gerçekleşme tarihi 01.11.2024 - 31.01.2025 arasında olan fon alımlarının (01.11.2024 ve 31.01.2025 dahil) bozum işlemlerinde ise %10 oranında stopaj uygulanmaya devam edecektir.

Değişken, karma, eurobond, dış borçlanma, yabancı, serbest fonlar ile unvanında "döviz" ifadesi geçen yatırım fonları hariç olmak üzere;
    Diğer yatırım fonları için 01.11.2024'den önce alınmış paylarda aşağıdaki stopaj oranları uygulanmaktadır.

- Gerçekleşme tarihi 23.12.2020 - 30.04.2024 arasında olan alımların (23.12.2020 ve 30.04.2024 dahil), bozum işlemlerinde %0 oranında stopaj uygulanır.

- Gerçekleşme tarihi 01.05.2024 - 31.10.2024 arasında olan alımların (01.05.2024 - 31.10.2024 dahil), bozum işlemlerinde %7,5 oranında stopaj uygulanır.

193 sayılı Gelir Vergisi Kanunu'nun geçici 67'nci maddesinde SGMK ürünleri için uygulanan stopaj oranları değiştirilmiştir.

01.02.2025 tarihinden itibaren iktisap edilen banka tahvil ve bonolarından elde edilen gelir ve kazançlardan, Banka bonoları için %15 oranında, Banka tahvilleri için %10 oranında stopaj oranları uygulanacaktır.

8. Bir aralar faizi düşürerek/baskılayarak ekonomide her türlü sorunu çözeceklerini düşünüyorlardı. Şimdilerde doları baskılayarak her probleme çözüm bulacaklarını düşünmeye başladılar. İlk baskı sonucu zorla düşürülen faiz 8.5 dan 50 ye gitti sonunda. Dolarda da benzeri bir hareket beni şaşırtmaz.

Sayfa 2/110 İlkİlk 12341252102 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •