Sayfa 537/649 İlkİlk ... 37437487527535536537538539547587637 ... SonSon
Arama sonucu : 5187 madde; 4,289 - 4,296 arası.

Konu: FROTO - Ford Otosan

1.  Alıntı Originally Posted by human01 Yazıyı Oku
    Portföyümün ana kaıtları froto ve ismen... Ciddi oranda da nakit var..
    Ne kadar ciddisin? nakit olarak
    şunuda yazki yeni başlayanlar yanılmasın:
    şu kadar senede şu kadar maliyetlerle ve şu kadar bileşik getiri (temettü vs) ile bugün bu portföy var..dolar bazlı bu kadar, altın bazlı bu kadar, en basit fon olarak da kıyasla şu kadar kardayım..
    10 sene önce başladım, 3 senedir 0 maliyet artı temettü ve kendi yükselişi bana bonus....gibi..
    zamanının iyi portföyü ama busene başlayanları mutlu etmez..
    vakko yu yakalamışsın...gıda yok....aygaz la beraber tuprs ı da aradan çıkararak cin ilk yapmışsın...ama bilişim yok...emtia da isdemirle Ereğli yi nötürlemişsin ..yine cin ilk yapmışsın ilaç ve sağlıkta eczacıbaşını seçmişsin..deva yok..
    garantici ,temettü ağırlıklı özelliklede 5 sene öncesinden geliyorsan iyi portföy.
    hassasiyet in var gibi anladım banka yok..ama sigorta var..aynı kaptan yiyorlar..bilişm ve gıda özellikle gıdasız olmaz adanalı..
    otur, 6,5 dan 7..

2. Tırtrak bende de var hastasıyım motorunun sesine tıtrete tıtrete gidiyor namıssız

Tıtratak tratrkörde tek

Ytd

3. ttrak ı olan, otomotiv+tarım+makine ekipman ı da aradan çıkarır...kısmen de inşaat...joker gibi...yönetim froto dan daha iyi...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Adana
    Gönderi
    11,123
     Alıntı Originally Posted by gürselbb Yazıyı Oku
    Ne kadar ciddisin? nakit olarak
    şunuda yazki yeni başlayanlar yanılmasın:
    şu kadar senede şu kadar maliyetlerle ve şu kadar bileşik getiri (temettü vs) ile bugün bu portföy var..dolar bazlı bu kadar, altın bazlı bu kadar, en basit fon olarak da kıyasla şu kadar kardayım..
    10 sene önce başladım, 3 senedir 0 maliyet artı temettü ve kendi yükselişi bana bonus....gibi..
    zamanının iyi portföyü ama busene başlayanları mutlu etmez..
    vakko yu yakalamışsın...gıda yok....aygaz la beraber tuprs ı da aradan çıkararak cin ilk yapmışsın...ama bilişim yok...emtia da isdemirle Ereğli yi nötürlemişsin ..yine cin ilk yapmışsın ilaç ve sağlıkta eczacıbaşını seçmişsin..deva yok..
    garantici ,temettü ağırlıklı özelliklede 5 sene öncesinden geliyorsan iyi portföy.
    hassasiyet in var gibi anladım banka yok..ama sigorta var..aynı kaptan yiyorlar..bilişm ve gıda özellikle gıdasız olmaz adanalı..
    otur, 6,5 dan 7..
    selam, froto,isdmr, ismen,ttrak uzun zamandır var... Nakitte elime bir gym den gelen satışdan geçti...Yani o sonradan gelen bir para..fırsat kolluyorum... Şimdiki portföye oranlarsak %32 ye denk geliyor.. Benim stratejim şu eregl/isdmr aygaz/tupraş paritesini takip ederim. Bi,r nevi arbitraj yparım ara sıra... ve her zaman orta vade gelecek vadeden şirketlerde fırsat kollarım.. Bilançolarına göre porföye girer çıkar.. Çimsa,tursg ve ansgr gibi... Bu benim stratejime uyuyor.. Ama dediğim gibi genelde %80-100 arası borsada olurum.. Bazen ucuz eurobond bulursam alırım, satarım..cds 800 lerde aldıklarımdan iyi kar ettima ma beklediğim kadar olmadı... Deva almadım çünkü ecil aslında iyi gayrimenkullere de sahip olan bir firma.. DEVA nın tahta yapıcısı biraz hantal..Hisse maliyetleirm bayağı aşağıda...ama son amanlardaki cidi alımlarım nedeniyle froto toplamda biraz maliyet yükseldi.
    Burdaki tüm yorumlarım yatırım tavsiyesi değildir.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Adana
    Gönderi
    11,123
    Bu arada banka almamaya çalışırım, çünkü senelerdir bekleyebiliyorlar... Sonra iyi gidiyor ama malesef herşeyden çok çabuk etkileniyorlar.. Sanayiyi seviyorum... Banka alsaydım alacağım tek banka garanti olurdu bu aralar.

6. Elimdeki banka ile alakalı tek kağıt kchol hissesi o da dolaylı yoldan Benim de allerjim var. Göçünce 20 sene bekliyor, doğru düzgün temettü de yok. Bana göre değil. Sanayi camdır

Ytd

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Adana
    Gönderi
    11,123
    Gıda sektörüne gelince Mgrosu beğeniyorum ama temettü verimi düşük ve gıda sektöründe marjlar herzaman düşüktür.. Alırsam nakit akışın yüksek
    olduğu bir sektör olduğu için alırım.. Ve defansiftir.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Adana
    Gönderi
    11,123
    Bilşim ise asla almam..Yıllarca aselsan tuttum..belki o ilerde olabilir..gerisini as almam..özellikle tekmoloji şirketlerini.... Taahhütede orgeyi beğeniyorum..Ama şu anda almam...

Sayfa 537/649 İlkİlk ... 37437487527535536537538539547587637 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •