https://ycharts.com/indicators/us_re...eavy_trucks_sa
karın ağrısı buymuş demek ki!Pandemiden de kötü!
https://ycharts.com/indicators/us_re...eavy_trucks_sa
karın ağrısı buymuş demek ki!Pandemiden de kötü!
Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldığım notlardır.Bu bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir
Bedava yaptın malı bari geri alım açıkla!
Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldığım notlardır.Bu bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir
Adama küfür eder gibi kap haber atıyorüfürükten teyyare selam söyle o yare
1994 den beri aynı taktikdeyim.
%20 ver ve Şuana kadar %2 sini geri aldım 9 bin 9050 civarı ve aylık düzelmedikce diğer hisselerle oynaşmadayım.
Uzuncu ve TEMEL artı TEKNİK harmanı ile takılıyorum.
Senle bazı hisselerde yolumuz aynı.
Kartonsan da tam zamanında çıktım.
Hedefim 1100 altıydı EGEEN de aldım.2021 mayıs civarında YTD.
18 Bin tepede boşalttığım hisselerin azını aldım.
EGGUB da da aynı orada izlemedeyim.Orada da 2 litepede %20 verdim.
Tuborg da ise %80 verdim.
Şimdi bir riskle alacağım hisseleri yazmıyacağım 3 tane var.
YTD.
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENEYERLİ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI
Tahtadaki pust oylebir hazimsiz ki son günlerde poltkse takıldı konya bfren de bunlari takipte geberip gidecekler ama ne hikmetse poltks tavan yapsa bu gavur tahtacı diğerlerini eş geciyor tam bir durzu var tahtada
kurt kuzuyu kaptıgı yeri dokuz defa dolaşırmış
ben binemeyecegim eşege ot vermem bu biline
Parsan aks üretiyor ve bağlantı yapmış kap geldi bizden ses yok bizde Kamyon ve Otobüs dahil her şeyini üretsek.
Yerlici ben derimki hayali abd ve artı mısır romanya olabilir o tarafa kayalım.YTD.
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENEYERLİ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI
Yer İmleri